Cel care o data s-a fript cu ciorba, ulterior sufla si-n iaurt, parca asa zice un proverb. Ceva mai mult curaj si putin tupeu in plus poate ti-ar fi de folos. Succes si bafta!
Nu crezi că bariera asta ar putea fi reprezentată de prima fată menționată de tine de care te-ai îndrăgostit? Poate că acele sentimente doar au fost ascunse, nu și șterse. Ar trebui să știu mai multe ca să-ți dau un sfat mai pe larg, dar în momentul ăsta o să mă folosesc de ce ai relatat. Dacă crezi că încă simți ceva pentru respectiva, deși a fost o relație scurtă, dacă o putem numi așa, zic să o cauți. Să vezi cum e, dacă e singură și mai ales să observi dacă o privești în același mod, deși a trecut ceva timp. Poate o să puteți relua relația, dacă poți să îi ierți faptul că te-a mințit și dacă o să vă doriți amândoi asta.
Sau, dacă acea teamă nu e reprezentată de acea persoană, ci doar de experiențele în sine, ar trebui să înțelegi că n-ai de ce să te temi. Nimeni nu-ți garantează succesul sau eșecul numit lecție pe care ți le poate oferi experiența de cuplu alături de un om. Dacă nu te simți pregătit și nu-ți dorești o relație în momentu de față, nu forța lucrurile. Când o să găsești un om potrivit ție, o să accepți să iubești, fără să te gândești la tot ce n-ar putea să meargă. Așa că, curaj și nu mai lăsa eșecurile din trecut să te facă să crezi că următoarele încercări vor fi la fel. Fiecare relație e diferită, și fiecare e o experiență, indiferent că ne lasă cu o lecție, că ne face puternici, că ne rănește, că ne face fericiți, că devine totul pentru noi sau că devine o amintire.
Frate, te inteleg, am avut aceeasi problema si eu, deoarece te-ai atasat prea mult de persoana respectiva, cu timpul o sa treci peste, dar nu te astepta sa ai o relatie prea curand, deoarece fata se va supara din cauza comportamentului tau [ esti rece cu ea ].
AlexEjmecheru întreabă: