Ahh super .
Daca as fi in locul tau as incepe asa:
1.sa-i dau like-uri pe facebook.
daca i-ai dat stergele si da`i la toate pozele din nou!
2. daca da inapoi, apoi pot sa incep cu comentarii, complimente mai finute gen...""super scump""
3.daca da si el comm-uri atunci super . daU like la comm-uri, apoi la ce posteaza el pe wall like+comm si dupa o perioada ma`s baga in seama cu el pe privat si cer id
ceva ce ar mai fi ok.ar fi sa-ti editezi pozele:X si sa fie super faine fa`ti prieteni multi din orasul tau si da-le like! sa de-a inapoii, asa deviii populara pe fb!
ahh da pe langa asta inca ceva ce are o importanta maxima!
eu zic ca arati bine
imbracate elegant:X
schimba`ti freza fa-te frumoasa, gen : sexy elengant.nu sexy vulgar(sa pari ca o "...")
da`ti o forma la sprancene sa-ti schimbe fata.plus freza etc
haine noi:Xelegantecu un decolteu si un blug pana strans pe fund nu cred ca vei putea trece neopservata
Pe langa astazambeste tot timpul:X asa o sa-ti faci si multi prieteni:ei vrand sa fie prieteni cu tine)
BAFTAxxxx sper ca te-am ajutat
P.S. daca vrei sa te mai ajut cu cv si crezi ca ti-am dat sfaturi ok, da`mi un msg pe privat si o sa-ti trimit id meu>
Nu stiu ce sa zic povestea ta este foarte frumoasa parca ar fi o poveste eu in locul tau iasi zice ca il plac si daca el are acelasi sentimente ca tine cred ca ti-am fost de folos
Bananacantareata87 întreabă: