Pai doar ca te'a bagat in lista nu inseamna neaparat ca te place. Atunci cand se uita la tine se uita findk (cred eu) l'ai lasat confuz, oricum mai sunt cateva zile si incepe scoala asa ca o sa ai sansa sa il vezi mai des si cine stie...el o sa te remarce. Incearca sa treci peste timiditatea asta, vorbeste cu el asa cum vorbesti cu toti oamenii din lumea asta ca sa nu isi dea seama ca esti disperata dupa el. Succes!
Daca ti-a dat add poate o sa va imprieteniti. Daca este sa fie mai mult de atat lucrurile vor evolua. Dar retine cand il vezi sau te saluta zambeste-i si nu te comporta ca o ciudata daca trece ceva timp si nu a incercat sa vorbeasca cu tine incepe tu o discutie, intreaba-l ce a facut vara asta, pe unde s-a plimbat etc. Daca nu stii incearca sa afli daca are prietena. Chiar daca reusesti sa te imprietenesti cu el nute tine lipita si nu saliva prea mult, nu il speria ca sa nu ii strici imaginea despre tine.
Poate ca inseamna ceva sau poate ca nu depinde eu zic sa ajtepti pana inkepe skl si sa vezi:p sper sa fii cu el deoareke il iubestii de atata timp si chiar meriti cred eu:p:d
Ce ti s-a intamplat tie mi s-a intamplat si mie deci povestea asta e super asemanatoare cu a mea, dar nu inteleg ceva inainte sa ma mut la scoala aia noua el place alat fata iar apoi cu timpul i-a placut de mine dar dupa un timp nu ma mai bagat in seama din astea si prietena lui e chiar o scorpie si nu stiu ce sa fac el s-a mutat in alt oras nu stiu ce sa fac sal recuceresc