Deci as putea face misto da dupa ce am citit tot si ma refer la tot imi era un pic rusine nah deci faza ca daca chiar iti place de el cauta un mod de a vorbi sa zicem pe mess sau chiar facebook acum ca t-i-a dat add poti sa vb cu el te bagi un pic inseama si incerci sa vorbesty aaa si ca ti-a dat add nu e un fell de a zice ca te place la baieti e cam ciudat adica el a intrat pe ffacebook t-ea vazut poza si te-a recunoscut sau ti-a adus aminte numele e cam straniu ce zic aasa deci vaza e ca trebuie sa vorbesty ii zici ca il placi mai bagi ceva si il intrebi daca si el te place si daca zice nu incerci sa te faci mai remarcata si la scoala sau pe strada daca te intalnesty bagate in seama eu doar atat vroiam sa iti...
deci vorbesty si faci schimbari daca nu merge ok pa scuze pentru greseli
Parerea mea este ca s-ar putea sa te placa... Dar sa nu iti faci sperante mult prea mari, pentru ca o sa sfarsesti prin a te dezamagi cu propriile asteptari. Te sfatuiesc sa te apropii mai mult de el (afland ceea ce ii place, si sa deschizi un subiect comun), si peste ceva timp, iti vei da singura seama daca te place. Sau daca nu, poti sa rogi un prieten sa il intrebe. Bafta