Buna draga mea,eu am cam aceasii povestea, eu i-am lasat pe facebookk chestai aia cu devarr sau pprvocare la crae a incept sa converseze cu mine, ma simteam in al 9 cer, acolo mi-a dat si id lui si am inceput sa vb eu tot timpul am rusinat acnd in vedeam si ma pierdem, l-am palcurt aproape 1 an,dupacare intr-o seara mi spus ca el de fapt ma place si ca daca vreau sa fiu cu el,si in momentul de fata eu suntc ue si am simt practic inplinita,eu iti spun asa crezi in puerea ta si iubeste- in continuare,fii sincere si scrie-i un mesaj pe facebook in care sa-i spui exact ce simte,nu ai de unde sa stii ce iti va raspunde,macar incearca, SI NU UITA CREZI IN TINE SI IN PUTERILE TALE, fii tu insati ia-ti iniam in dinti si arata-i adevarl
sper ac te-am ajutat cu un mic sfat care ti l-am dat din inma cu cel imi mare drag si stiu ces impti am trec pin lucrurile din astea,
parerea mea este ca ai o sansa"X"X
Am patit si eu dar nu trebuie sa iti faci iluzi nu e bine! si poate pe momemt te place dar crede-ma ca nu o sa tr mai place!
Ma intreb cand o sa incetezi...Ai pus intrebarea asta de 5 ori si ai primit 35 de raspunsuri, cu al meu 36. Ce vrei sa dovedesti sau ce astepti? Pacat ca te bazezi pe parerile si gandirile altora atat de des cand vine vorba despre binele tau.
Lool ma doare capu la cat am citit.deci uite ce sa faci...ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti pentru el.Nu e nimic rusinos in ai spune unei persoane ce simti pentru ea daca si el simte ceva pentru tine e bine dar daca nu baga-l de unde a venit si gta.sunt inca 2 miliarde de barbati in lume.eu printre ei
Salz,pot spune ca si mie mi s-a intamplat asta dar nu-ti, fa iluzii baiatul iti poate spune DA si sa te minteasca ai grija traim intr-o lume in care minciuna EXISTA :*