| alexandra12058894 a întrebat:

Salut TPU
Sa va spun cum a inceput totul:
Acum aproximativ 1 an m-am indragostit de un baiat foarte pupular din scoala (genul acela de baiat fitos, laudaros, bogat, adorat de toate fetele etc.). Eram la o petrecere la scoala si cand l-am vazut mi s-a pus pata pe el Faza naspa e ca el nici nu ma cunostea atunci. Dupa vreo saptamana colegele si-au dat seama ca-l plac si au mers imediat sa-i spuna la inceput eu am pus o prietena sa se uite dupa el si asa iar el a crezut ca acea fata sunt eu si ca acea fata il place. Prietena mea nu voia sa creada baiatul acela ca ea il place si m-a pus sa vorbesc cu el si sa-i explic totul. Eu eram extrem de emotionata si ca lucrurile sa mearga si mai rau cand a fost sa vorbesc cu el toata fetele din clasa mea au venit cu mine si cu el mai erau vreo 4-5 baieti ~x( Va dati seama ca eu dupa ce ca muream ca vorbesc cu el a trebuit sa mai fie atente si 10 persoane la tot ce spun. Eu nu mai stiam pe ce planeta sunt mai ales cand i-am vazut zambetu' ala strengar am crezut ca ma topesc asa ca m-am comportat ca o mare proasta si am zis foarte repede "eu sunt alexandra si ea e oana (fata care credea baiatu' ca o place)" apoi eu am plecat repede (cred ca si fugeam) si am vazut pe chipul lui ca nu a inteles nimic. precis se gandea la ceva de genul "cine e asta si ce a vrut?". De atunci cand ma vede se uita mereu la mine dar nu imi zambeste nu nimic El e cu 1 an mai mare decat mine desi e aceeasi clasa cu mine (nu suntem colegi, eu sunt in C si el in A). Cand il vad simt ca lesin, imi sare inima din piept si nu ma pot abtine sa nu zambesc cand ii vad si lui zambetu acela si acum zambesc doar cand ma gandesc la el. Acum ca e vacanta nu l-am mai vazut (eu ma intalneam uneori in autobuz cu el cand mergeam la scoala) si simt ca mor. Uneori imi este asa dor de el ca incep sa plang incep s-o iau razna. Dar azi cand am intrat pe facebook am vazut ca mi-a dat add si eu i-am dat accept (prietenul lui cel mai bun imi daduse de mult add si i-am dat accept si lui ala ).
Credeti ca e ceva ca mi-a dat add sau ar trebui sa nu ma mai gandesc? Unele prietene zic ca nu inseamna nimic dar eu tot visez la el
Multumesc la toti care au citi tot si care au raspuns fara misto si scuzati categoria dar este cea mai vizualizata si am nevoie de sfaturi [stiu ca v-ati saturat de cei care zic asta dar nah]

Funda la raspunsul cel mai folositor

Răspuns Câştigător
| georgikk a răspuns:

Buna draga mea,eu am cam aceasii povestea, eu i-am lasat pe facebookk chestai aia cu devarr sau pprvocare la crae a incept sa converseze cu mine, ma simteam in al 9 cer, acolo mi-a dat si id lui si am inceput sa vb eu tot timpul am rusinat acnd in vedeam si ma pierdem, l-am palcurt aproape 1 an,dupacare intr-o seara mi spus ca el de fapt ma place si ca daca vreau sa fiu cu el,si in momentul de fata eu suntc ue si am simt practic inplinita,eu iti spun asa crezi in puerea ta si iubeste- in continuare,fii sincere si scrie-i un mesaj pe facebook in care sa-i spui exact ce simte,nu ai de unde sa stii ce iti va raspunde,macar incearca, SI NU UITA CREZI IN TINE SI IN PUTERILE TALE, fii tu insati ia-ti iniam in dinti si arata-i adevarl
sper ac te-am ajutat cu un mic sfat care ti l-am dat din inma cu cel imi mare drag si stiu ces impti am trec pin lucrurile din astea,
parerea mea este ca ai o sansa"X"X

4 răspunsuri:
| ana_2324 a răspuns:

Am patit si eu dar nu trebuie sa iti faci iluzi nu e bine! si poate pe momemt te place dar crede-ma ca nu o sa tr mai place!

| SuntDoarUnuMic a răspuns:

Ma intreb cand o sa incetezi...Ai pus intrebarea asta de 5 ori si ai primit 35 de raspunsuri, cu al meu 36. Ce vrei sa dovedesti sau ce astepti? Pacat ca te bazezi pe parerile si gandirile altora atat de des cand vine vorba despre binele tau.

| CaRaMeLooO a răspuns:

Lool ma doare capu la cat am citit.deci uite ce sa faci...ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti pentru el.Nu e nimic rusinos in ai spune unei persoane ce simti pentru eahappy daca si el simte ceva pentru tine e bine dar daca nu baga-l de unde a venit si gta.sunt inca 2 miliarde de barbati in lume.eu printre eismug

| 131415 a răspuns:

Salz,pot spune ca si mie mi s-a intamplat asta dar nu-ti, fa iluzii baiatul iti poate spune DA si sa te minteasca happy ai grija traim intr-o lume in care minciuna EXISTA smug:*happy