anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
Sa va spun cum a inceput totul:
Acum aproximativ 1 an m-am indragostit de un baiat foarte pupular din scoala (genul acela de baiat fitos, laudaros, bogat, adorat de toate fetele etc.). Eram la o petrecere la scoala si cand l-am vazut mi s-a pus pata pe el love struck Faza naspa e ca el nici nu ma cunostea atunci. Dupa vreo saptamana colegele si-au dat seama ca-l plac si au mers imediat sa-i spuna straight face la inceput eu am pus o prietena sa se uite dupa el si asa iar el a crezut ca acea fata sunt eu si ca acea fata il place. Prietena mea nu voia sa creada baiatul acela ca ea il place si m-a pus sa vorbesc cu el si sa-i explic totul. Eu eram extrem de emotionata si ca lucrurile sa mearga si mai rau cand a fost sa vorbesc cu el toata fetele din clasa mea au venit cu mine si cu el mai erau vreo 4-5 baieti ~x( Va dati seama ca eu dupa ce ca muream ca vorbesc cu el a trebuit sa mai fie atente si 10 persoane la tot ce spun. Eu nu mai stiam pe ce planeta sunt mai ales cand i-am vazut zambetu' ala strengar am crezut ca ma topesc asa ca m-am comportat ca o mare proasta si am zis foarte repede "eu sunt alexandra si ea e oana (fata care credea baiatu' ca o place)" apoi eu am plecat repede (cred ca si fugeam) si am vazut pe chipul lui ca nu a inteles nimic. precis se gandea la ceva de genul "cine e asta si ce a vrut?". De atunci cand ma vede se uita mereu la mine dar nu imi zambeste nu nimic sad El e cu 1 an mai mare decat mine desi e aceeasi clasa cu mine (nu suntem colegi, eu sunt in C si el in A). Cand il vad simt ca lesin, imi sare inima din piept si nu ma pot abtine sa nu zambesc cand ii vad si lui zambetu acela :X si acum zambesc doar cand ma gandesc la el. Acum ca e vacanta nu l-am mai vazut (eu ma intalneam uneori in autobuz cu el cand mergeam la scoala) si simt ca mor. Uneori imi este asa dor de el ca incep sa plang crying incep s-o iau razna sad. Dar azi cand am intrat pe facebook am vazut ca mi-a dat add si eu i-am dat accept (prietenul lui cel mai bun imi daduse de mult add si i-am dat accept si lui ala laughing ).
Credeti ca e ceva ca mi-a dat add sau ar trebui sa nu ma mai gandesc? Unele prietene zic ca nu inseamna nimic dar eu tot visez la el >8-

Multumesc la toti care au citi tot si care au raspuns fara misto happy si scuzati categoria dar este cea mai vizualizata si am nevoie de sfaturi happy [stiu ca v-ati saturat de cei care zic asta dar nah laughing }
Funda la raspunsul cel mai folositor si vot la restul' la fel de utile.

Răspuns Câştigător
| Liquify a răspuns:

Vorbeste serios cu el fara 5 fete care se hlizesc langa tine si 5 baieti care habar nu au pe ce lume traiesc langa el. Eventual lasa-i un mesaj pe Facebook daca tot sunteti prieteni acolo. [Si apropo asta nu inseamna in nici un caz ca e interesat de tine unii pur si simplu dau add la toti pe care i cunosc pentru a avea multi prieteni] si explica-i situatia. Spune-i ca il placi simplu scurt fara alte adaugari in plus si explicatii ca sa nu pari disperata; doar ca il placi mult. Daca el oricum nu iti mai da semne [zambete, saluturi etc] nu ai nimic de pierdut. Spune-i adevarul si vezi ce se intampla. Poate te placewinking

7 răspunsuri:
| HahahaAb a răspuns:

Ok...deci pe la jumatatea paginii nu am mai stiut care/cum sunt randurile,esti buna la scris, nu gluma!
Bine, in 1-ul rand nu ai ce sa faci acum dar o sa reinceapa scoala si o sa'l vezi din nou.2-lea rand trebuie sa te duci si sa te imprietenesti cu el.Nu mai visa la el degeaba, adica nici nu o sa fi atenta la scoala.Ar trebuii sa-ti fie indiferent ce s-a speculat despre prietena ta,pentru ca lui ii e. Dupa ce o sa te imprietenesti cu el poti sa'i explici ce s-a intamplat! Iar faptul ca ti'a dat add pe fb nu inseamna nimic special, dar poate ca i'ai atras atentia cumva.
Si mai o chestie CAND VREI SA DAI EXPLICATII LA UN BAIAT, FA'O INTRE 4 OCHI!

| Rihannax a răspuns:

Hei nu cred ca un simplu add pe facebook demonstreaza ceva, chiar mi-a placut povestea ta si cred ca ar trebui sa te bagi in semaa cu el pe facebook:X

| BiuL a răspuns:

In primul rand, cati ani ai?
In al doilea rand, relax! E doar un baiat. Nu e vreun zeu sau print ci un baiat obisnuit care cine stie poate isi bate si el capul cu tine (cred ca e putin zapacit dupa faza aceea care ai povestit-o), cred ca de aceea ti-a dat add pentru ca era curios sa afle care e treaba cu tine. Eu zic sa incerci sa te porti cat mai normal, nu e primul sau ultimul baiat de care iti va placea, si sa incerci sa intri in vorba cu el, live sau virtual tu alegi pentru ca ce se poate intampla in cel mai rau caz? Sa nu fie nimic intre noi, atat, dar daca incerci sa comunici cu el macar nu te vei intreb mereu "ce ar fi fost daca", dar controleaza-te, poarta-te normal baga-ti bine in cap ca e doar un baiat si nu-i spune din prima ca-l placi, baietilor le place sa fie vanatori si misterul atrage
bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| FlyingSoul a răspuns:

Alexandra nu ai gresit categoria. Apoi genul de baiat fitos nu prea merita atentia unei fete ca tine. Stiu cum e sa fii indragostit si daca vrei sa ii spui chiar in particular ce simti pentru el cauta-i la informatii pe facebook id-ul introducel-l in lista si adui la cunostinta cine esti (aminteste-i de faza can te-ai emotionat si ai plecat) si apoi marturiseste-i sentimentele. Is the only way! Mult noroc si sa il ai pe Cupidon de partea ta!

| jdbsg a răspuns:

1)niciodata,dar niciodata sa nu te mai duci cu prietenele tale sa vb cu el, va crede ca esti imatura si copilaroasa si crede-ma ca nu`i plac genul de fete
2)dale dracu, alea sunt prietene care se duc repede si ii zic, eu le bateam de nu se vedeai
3)cand il vezi trage aer in piept, arunca`i o privire calda si misterioasa, va fi in limba dupa time
bafta si ai grija cu asa zisele prieetene ca sunt cu 2 fete, daca e frumos bogat popular cu siguranta au ciuda pe tine

| ignore a răspuns:

Vb cu el pe facebook happy si numai fi asa timida (gandeste-te ca si el are defecte.)