| maissner a întrebat:

Sa va spun oful meu.sunt impreuna cu prietenul meu de 3, 5 luni. Inainte de avea relatia asta am avut o frumoasa prietenie de 6 luni, in care ne'am propiat astfel ajungandu'se la o reala relatie. Ne intelegem perfect si ne iubim mult de tot. Faza e ca el la vara e sigur ca nu o sa ia bacul, si nu vrea sa imi fie o piedica pentru viitorul meu (eu am potential de intrat la facultate la medicina), si vrea ca atunci sa ne despartim. I'am spus ca eu nu vreau asta, dar nu vrea ca succesul meu sa fie afectat. Il iubesc enorm.sau in fine. tin enorm de mult la el.nu as vrea sa ne despartim chiar daca n'ar lua bacul pentru ca pana la urma succesul nu sta in examenul asta.Chiar tin la el si ne intelegem bine si tinem mult de tot unul la celalat.nici unul din noi nu stie cum am trece peste o ruptura intre noi, dar el e hotarat sa nu imi afecteze viitorul.nu stiu ce sa mai fac. Voi ce ma sfatuiti sa fac? (va rog nu relici de genul "bucura'te pana la vara si dup'aia o sa vezi" pentru ca bucuria pana atunci ar fi nula daca ar urma o asa mare suferinta)

Răspuns Câştigător
| JoyeWhitebear a răspuns:

O prietena de-a mea avea o problema asemanatoare.Cand ea era in clasa 11 s-a cuplat cu un tip cu 3 ani mai mare ca ea si care pe atunci nu avea bacu luat.Cand ea a intrat la faculta si a plecat din oras credea ca relatia lor se v-a sfarsi mai ales ca toti i ziceau sa nu mai stea cu el ca.vezi doamne nu a invatat bine...dar au ramas impreuna iar cand ea se pregatea sa-si dea licenta el isi finaliza liceul si isi dadea bacul...sunt de 6 ani impreuna si prin inteligenta ei si munca lui au pus bazele unei compani foarte profitabile in timp de criza.Sa sti ca cate odata nu conteaza ce diplome ai(sunt si alea importante) dar ideea e sa stii sa te descurici ori ce ar fi.

5 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Cu ce va afecteaza bacul?
Ce importanta are daca il ia sau nu? Cu ce te poate afecta asta pe tine? Tu tot cu nota aia o sa il iei si tot la medicina(asta ai dat ca ex)o sa intrii.Si daca va iubiti asta nu o sa va stea in cale.Parerea mea.Succes

| maissner explică (pentru hotshotb):

Asa zic si eu! Dar nu am cu cine sa vorbesc...el tot pe a lui o tine :-

| scoobyd00 a răspuns:

Baga-i mintile in cap sa se puna cu burta pe carte. Mai are 5 luni in care poate recupera. Eventual poate il ajuti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa nu va despartiti daca va intelegeti si va iubiti, consider ca e atat de frumos sa ai pe cineva alaturi cu care sa te intelegi si totodata ata de greu de gasit asa ca mai bine sa fiti impreuna cat se poate.

| Legirl a răspuns:

Pai ai putea sa il iei cu tine, daca pleci in alt oras la facultate, poate isi gaseste ceva de munca, poate o sa stati impreuna, sunt n posibilitati, iar in cazul in care nu vrei sa pleci din oras pentru facultate nu vad motivul pentru care v-ati desparti, doar nu o sa iti strice el reputatia pentru ca nu a luat bacul straight face