Deci. am ras 5 minute in continuu )) cum sa arunci ma cainele pe geam? ) mor)...
Ii spui ca prietenul tau l-a lasat afara si l-a lovit o masina sau ca in drum spre casa tu l-ai scapat si l-a lovit o masina.Sau a fost otravit cat timp a stat la prietenul tau, ai o gramada de alternative.
Tiam zis o sa ne aruncam amandoi daca vrei.
O sa sarim amadoi odata. Pace
Ai aruncat cainele pe geam?:O ma bufneste rasul dar daca e adevarat ce zici ai probleme la mansarda om bolnav
A fost din greseala
Lol.eu zic k trebuie sa ii zici.tot va afla pana la urma.tu esti copilul ei.deci cred ca te va ierta. poate o pedeapsa mica, depinde de ea si cat era de atasata de caine.sau zi ca ca l-a mancat cateaua prietenului ) zi ca a fugit si s-a ratacit si nu mai sti de el
Deci esti nebun ma jur cum sa iti arunci cainele pe geam? e ca si cum ti-ai arunca proprul copil pe geam! Du-te la psihiatru copile esti bolnav!
Zii lu maicata ca a murit cand sa imperecheat
din cauza ca sa excitat cam tare
glumeam mai aruncal o data)
Cum se poate ca un om sa arunce un biet caine pe geam? Tu te-ai lovit la carcasa? Eu in locul tau nu as posta asa ceva!
P.S:Spune-i mamei tale ca esti un om de nimic, ca ai mintit-o, si ca ti-ai aruncat bietul caine pe geam
KatiMe27 întreabă: