Daca as fii in locul acelei fete nu as mai vorbi cu tine nicio data! Ai gresit enorm cand le-ai spus celorlalti ca a facut dragoste cu tine! dar daca tot a mai acceptat sa vorbeasca cu tine inseamna ca te iubeste si pe tine, dar mai mult tine la celalalt baiat!
Chiar daca tine la tine, nu cred ca tine suficient de mult ca, sa fie definitiv cu tine, cred ca si pe tine si pe celalalt baiat va joaca pe degete cum vrea ea
Wtf? nu te-ai plictisit sa scrii atata? lasa in pana mea expresia aia cu "in pana mea "! se scrie flirta nu "filrta"! Si raspunsul la intrebare nu il poti afla decat de la ea!
Eu nu te judec pentru greselile de ortografie. cand scrii atat de mult se mai intampla. in primul rand u pari foarte de treaba si un baiat ok nu un drogat si mai stiu eu cum. cel mai mult m-a deranjat ca u ai lovito. asta nu se face nici daca ar fi dat ea prima in tine! femeile nu trebuie batute. al doilea lucru care ma deranjeaza te-ai laudat ca te-ai culcat cu ea asta nu se face. in primul rand ma mir ca ea a acceptat asta si eu am tot 14 ani ma rog apr 15 da nu as fi acceptat pentru nimica in lume. mie mi se pare ca ea te joaca pe degete si pe tine si pe celalalt! nu te merita ca persoana mai ales ca u o iubesti si dupa tot ce ti-a facut. mai rar ca tine! pentru asta te felicit! ea mi se pare din cele spuse de tine ca e o curva scuze expresia dar nu am de gand sa o iau pe ocolite. vrei sa afli ce insemni pentru ea ei bine eu zic ca insemni un mod de a-l face pe celalalt gelos sau mai bine zis un fraier. eu zic ca nu ar trebui sa te impaci cu ea nu are rost va face la fel. e o fata usuratica si poate vei pricepe si tu asta candva! k eu sunt noua pe site si poate nu am experienta ca tine sau altii dar simtiam nevoia sa-ti dau aceste sfaturi. sper ca te-am ajutat si sper ca o sa faci ce am mentionat. dar daca nu iti convine ce am scris nu aplica. bafta si te rog sa-mi spui daca te-am ajutat. si chiar daca nu te-am ajutat spune-mi ce s-a intamplat in final. (daca vrei).
Nu ar trebui sa mai faci asa ceva. Fetele sunt sensibile deci incearca sa iti recapeti prietena cerandu-i scuze
Mamaaaaaaaaaaaaaaa da stiu ca ai scris mult... uite eu cred ca ar trebui sa o uiti.nu mi se pare normal.in fine incearca sa vorbesti cu ea. spune-i tu ca daca vrea sa fie cu tine trebuile sa iti dea un raspuns si nu chestii de genu :``ma mai gandesc sau nu cred`` spune-i ca... nu stiu dar incearca sa discuti cu ea fata in fata nu pe facebook sau pe messenger.
Nstiu sigur ce sa zis e o poveste captivanta in fine eu cred ca ai gresit cand l-ai spus tuturor ca ai facut sex cu ea daca nute superi zi sa faca sex xu ttn dac frefuza insemna ca nute iubeste te joca pe degete si inca ceva da-mi si mie idul tau idul meu e nistor_adrian76
Mbine nu stiu ce sa zic dar mi se pare ca ai folosit cam mult de "pana mea" si cred ca si pe restul care au citit ii deranjeaza. Si ceilalti cred ca nu s-au obosit sa citeasca plus ca ai si multe greseli de ortografie asa ca inainte sa te ocupi de relatii PUNE BURTA PE CARTE!
Din obisnuinta, si in plus sunt cateva randuri scrise in + sunt scrise mai pe fuga
Ai folosit prea mult de " pana mea " si eu m`ai foloseam aceasta expresie dar nu asa multt ma plictisisem sa citesc da am citit totusi. mai bine ar fi sa o uiti dar si tu i`ai gresit enorm de mult :*