| CRBL a întrebat:

salut la totii.Deecii.Am o fata la mine in cartier..Ne cunoastem de mult. Vorbesc mai mereu pe mess si la scoala cu ea ..ne intelegem foarte bine.Eu ii fac complimente ..si ea zice ca sunt simpatic, sensibil ..si arat bine.straight face.Cum sa ii zic ca imi place de ea? totusi nu e asa de usor.Promit funda la cel mai bun raspuns big grin.Si o revin si cu raspunsul ei big grin

Răspuns Câştigător
| Ana_4223 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu ea fata in fata si sa ii spui uite ce am realizat. ca eu te vad mai mult decat ca pe o buna prietena si vezi ce iti zice. cred ca iti dai seama din raspunsul ei daca te place sau nu si de.acolo tragi concluzia daca zice da si eu la fel te vad mai mult decat ca pe un prieten..atunci o saruti asa se face nu pe mess pe facebook sau in alta parte fata in fata nu mai stai la discutii daca raspunsul este afirmativ o saruti deja iti zic eu ca o sa ii placa..succes! sa revii cu raspunsul

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu nu esti in stare sa-i spui ca o placi, spune-ne numele ei si al tau si ii spunem noi.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai pe mess ii spui ca poate nu ar fi rau sa treceti la nivelul urmator. Si vezi ce ti spune. E mai usor asa decat face to face. Apoi dupa ce o sa fie afirmativ raspunsul o sa ti capeti si tu increderea in tine si o sa o si saruti. Dupa acest moment nu o sa mai fie asa de greu sa vorbesti cu ea lucruri intime.winking spor

| Anonim231512352 a răspuns:

Intreab-o o data daca are prieten. Daca va zice ca nu, incearca in urmatoarele zile, saptamani sa fii mai dragut cu ea, arata-i ca o placi, sunt sigur casi va da seama. Iar daca va zice ca are prieten, zii prin un sms sau mesaj ca nu te dai asa repede batuthappy si ea va intelege ca tii la ea si ca o placi. La mine a functionathappy

| andrutza89 a răspuns:

Buna sunt fata si crede-ma ca stiu ce isi doresc fetele..deci daca ai mai mult tupeu si sange in tine du-te direct la ea intr-o zi si recunoaste-i ca o placi mult mai mult decat o prietena si ca ai vrea sa fie iubita ta, dar in caz de nu te simti in stare scrie-i pe mess o vezi online si zii ca ai vrea sa ai o relatie cu ea! Atunci ai sa afli si raspunsul ei.Succes