Iesi in oras cu prietenele, cu baiatul cu care vorbesti. Si daca amandoi va iubiti, o sa va impacati.
Esti la facultate, bucurate de facultate caci cu anii astia nu te vei mai itnalni never ever, si evita relatiile serioase e foarte naspa in perioada asta sa te complici cu ele, bagate in realti scurte ( maxim 4 luni) distreazate invata fa-ti o cariera, lasa maritisul, gandeste-te ca tu dupa ce termini facultatea trebuie sa iti gsesti un servici bun care sa iti aduca bani sa ai cu ce trai, lasa dragostea, ea nu tine de foame, asa ca distreaza cat mai poti
Mamicuta mea 6 ani? si aveti 20?
Ori trebuie sa-mi placa fata respectiva dar intr-un mod nebunesc, ori ma drogheaza altfel nu-mi explic cum m-ar tine o femeie langa ea mai mult de 5 luni(eram rautacios) totusi 6 ani e mult, nu o sa dai uitarii acesti ani, insa, daca asa ati hotarat voi, sa mergeti spre alte relatii eu zic sa iti vezi de viata ta, si sa privesti spre viitor facultatea e o etapa interesanta
Eu incerc sa te ajut dar din cate vad ai o relatie destul de lunga si tu o sti mai bine, cat de buna si cat de rea a fost. Daca partile bune cantaresc mai mult merita sa iti pui in gand:nu mai mergea asta e, iar in celalalt caz esti neputincioasa, chiar daca si eu as face la fel ca si el iti spun sigur ca nu ii usor nici lui si nu are de gand sa te uite prea curandDe aici depinde de tine, daca il vrei inapoi actionezi si sansele sunt mari sa il poti lua deoarece un baiat nu uita prea repede o relatie de 6 ani, daca nu o lasi asa si asta e, treci peste, nu ma vi usor dar odata trecut peste nu o sa regret! Good luck my friend!
A fost primul tau iubit si prima despartire.deci inteleg.e cam greu sa treci peste.si sigur nu o sa il uiti prea curand, dar nici el pe tine.6 ani :o nu se uita asa usor. Dar poate asa a fost sa fie. Poate are nevoie de o pauza ca sa isi de-a seama ca nu poate sa stea fara tine sau poate nu mai mergea ceva in relatia voastra.Asta o sa vezi in timp, lasa lucrurile sa vina de la sine. Intre timp intalneste-te cu persoane noi sau cu baiatul de care ziceai, iesi cu prietenele.incearca sa te distrezi. Oricum cand o sa incepi facultatea o sa cunosti multe persoane si o sa fie mai bine, iti mai faci prieteni.Incearca sa te gandesti ca totul o sa fie bine. Succes >
adrianpetrican întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: