Dar daca mi fac carte de munca, voi credeti ca as putea sa raportez in caz de teapa? de ex ei au spus 2 saptamani garantie ca nu pleci, iar a 3. a te platesc. adica 7.5 mil. daca nici a 3. a nu ma platesc pot sa raportez la protectia muncii? ( mentionez ca prietenul meu in care am incredere ca nu m.ar insela, a cerut in avans 100 lei, pentru ca nu avea de mancare. si a i s.a dat )
Mentionez ca si prietenul meu munceste. deci nu el imi ofera jobul. el m.a informat in legatura cu asta. deci el e muncitor. e clown pe litoral vinde baloane tot felul de chestii confectionate. 6 ore pe zi etc. si tot ce am scris eu, mi-a spus el.
Nu pare tocmai ok. In primul rand nu face nimeni carte de munca sezonierilor. In al 2-lea rand nu e fac 10 milioane in 6 ore pe zi asa usor. In plus, sezonul estival e trecut deja de mijloc.Crede-ma ca stiu persoane plecate pe perioada verii la mare, insa pentru 10 milioane lucreaza de dimineata pana noaptea cand pleaca ultimul client, nu au carte de munca, iar cazarea si masa le sunt asigurate, insa asta consta intr-un apartament in care stau cate 5-6 in camera. Sfatul meu este sa nu mergi pentru ca e riscant.
Pai din cate am citit chiar daca e prietenul tau ar putea sa iti dea o teapa dar niciodata nu se stie asa ca cel mai bine ar fi sa te interesez foarte bine de pe unde poti despre firma respectiva cea care iti ofera jobul si sa nu te duci decat daca ai aflat ca e firma serioasa.Succes