| Cirus a întrebat:

scuzati cat. dar aici sunt multi activi. deci am o intrebare, iar cu ocazia asta cer niste sfaturi.

Deci sunt din judetul vrancea, si am primit un apel de la un prieten in care am incredere in care mi-a spus asa

oferta de job, pe litoral, 10 mil pe luna, sau plata saptamanala 2.5 mil, primele 2 saptamani garantie, ( cu toate ca a 3. a sapt da banii pe toate 3). carte de munca, cazare asigurata, transportu decontat, program 6 ore de la 18 :00 pana la 00:00. iar jobul consta in a sta imbracat in clown, si a vinde copilasilor baloane, sau chestii facute din baloane. intrebarea mea este :
credeti ca este vreo teapa? credeti ca sunt neseriosi, avand in vedere ca de la mai multi am auzit ca e totul bine si nu am de ce sa ma tem?, voi ce ati face. va rog, fara misto.uri, trebuie sa dau un raspuns, si din vrancea pana in CT... e destul de mers. si am auzit pareri si pareri. vai 10 mil sa vinzi baloane pe 6 ore. teapa... insa na eu nu stiu ce sa zic voi ce credeti.

6 răspunsuri:
| Cirus explică:

Dar daca mi fac carte de munca, voi credeti ca as putea sa raportez in caz de teapa? de ex ei au spus 2 saptamani garantie ca nu pleci, iar a 3. a te platesc. adica 7.5 mil. daca nici a 3. a nu ma platesc pot sa raportez la protectia muncii? ( mentionez ca prietenul meu in care am incredere ca nu m.ar insela, a cerut in avans 100 lei, pentru ca nu avea de mancare. si a i s.a dat )

| Cirus explică:

Mentionez ca si prietenul meu munceste. deci nu el imi ofera jobul. el m.a informat in legatura cu asta. deci el e muncitor. e clown pe litoral vinde baloane tot felul de chestii confectionate. 6 ore pe zi etc. si tot ce am scris eu, mi-a spus el.

| Nicoleta a răspuns:

Nu pare tocmai ok. In primul rand nu face nimeni carte de munca sezonierilor. In al 2-lea rand nu e fac 10 milioane in 6 ore pe zi asa usor. In plus, sezonul estival e trecut deja de mijloc.Crede-ma ca stiu persoane plecate pe perioada verii la mare, insa pentru 10 milioane lucreaza de dimineata pana noaptea cand pleaca ultimul client, nu au carte de munca, iar cazarea si masa le sunt asigurate, insa asta consta intr-un apartament in care stau cate 5-6 in camera. Sfatul meu este sa nu mergi pentru ca e riscant.

| ErikaEri a răspuns (pentru Nicoleta):

Buna...mai,ca si clown liber profesionist castigi destul de bine. totusi, un balon pe care il iei cu 10\20 bani il dai cu 5 lei. poti ajunge chiar le 20\30 mil pe luna din asta

| h3r a răspuns:

Posibil să fie țeapă. Nu-ți face carte de muncă pe litoral!

| mini35 a răspuns:

Pai din cate am citit chiar daca e prietenul tau ar putea sa iti dea o teapa dar niciodata nu se stie asa ca cel mai bine ar fi sa te interesez foarte bine de pe unde poti despre firma respectiva cea care iti ofera jobul si sa nu te duci decat daca ai aflat ca e firma serioasa.Succeswinking