Sal omule in primul rand trebuie sa te asiguri %100 ca e bine pusa dupa ce ai pus placa video in PC trebuie sa conectezi cablu care il ai conectat de la unitate la monitor trebuie sa conectezi firu la place video si nu e neaparat ca si caluta sa fie super performant dar daca piesele nu se potrivesc asta e tu trebuie sa afli ce placi sunt compatibile si eu ti-as zice sa te duci la ala de la care ai luat placav video si sa ii zici lui ca probabil aluia i s-a stricat si ti la dat tie sau a 2 varianta chisetia cu ecranu negru poate fi de la praf trebuie sa stergi eu am avut asta sau ince o varianta e sa se fi bulit procesoru ei bine eu zici sa scoti placa video nou si sa bagi pe placa incorporata pe placa de baza si daca iti merge PC inseamna ca e placa stricata si faza cu cularul e ca placa video totusi ia energie deci daca placa e stricata du-te la ala si zi sa iti de bani inapoi sau daca nu te crede sa ii zici sa si-o puna el la PC ca sa se convinga in caz caii merge ii spui sa tio puna si la tine si sa verifice daca merge sau sa iti mai sp ceva sti ca placa video nu se conecteaza la monitor din prima mai intai intri in PC cu placa video de la placa de baza si trebuie sa bagi CD de instalare de la placa video si instaleazo dar placa video sa fi conectata doar pe placa de baza incaz ca nu ai cd de instalare intra pe google si scrie MSI NIVIDIA Geforce si poate gasesti pe net programu de download. Funda?
Nu stiu ce placa de baza am) nuam sa stau sa desfac iar unitatea, in orice caz pc-ul este mai "nou" are cam 2-3 ani si placa video nu este nou-nouta a mai fost cumparata de cineva si returnata(probleme tehnice presupun)
Cine a spus ceva de desfacut unitatea, sunt programe cu care aflii ce placa de baza ai.Ar putea fi defecta placa, de unde ai cumparato?
Hmmm probabil ca placa video pe care ai cumparato nu e compatibila cu placa ta de baza.Ce placa de baza ai?
A si daca ai instalato tu probabil nu ai facut ceva bine.
beausingurlamasamea întreabă: