| tpunewestuser a întrebat:

scuzati categoria, dar e cea mai vizitata.
Mereu mi se intampla ca atunci cand o persoana ma intreaba daca am prietena sa ma simt ca naiba, este singurul lucru care ma face sa ma simt prost, mai rau este atunci cand trebuie sa dau un raspuns la aceasta intrebare cretina. Ce pot face sa nu ma mai simt asa oribil?
Am 19 ani si am cam fost forever alone toata viata. [Fara raspunsuri tampite]

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,solutia cea mai simpla ar fi sa-ti faci o prietena,dar e o solutie care da foarte multe complicatii...
Nu stiu daca forever alone a fost la libera ta alegere sau asa a fost situatia.
Daca e libera ta alegere,atunci nu ai motiv sa te simti oribil,e parerea ta si trebuie s-o aperi,doar crezi in ea.
Daca efectiv nu ai gasit o prietena,desi ti-ai fi dorit,atunci lucrurile se schimba.
Si,indiferent cat timp va trece pana vei gasi o prietena, intotdeauna vei avea o reactie de neplacere la intrebarea asta.
Sfatul meu ar fi sa negi simplu si sa subliniezi ca e prea intim subiectul si preferi sa pastrezi discretia asupra lui.
Lucru care nu te va face sa te simti mai bine, dar cel putin, ii vei da de inteles celuilalt ca nu e cazul sa insiste!
Oamenii functioneaza dupa anumite standarde, ma refer la marea gloata si pentru cei mai multi este normal ca un baiat la 19 ani sa aiba o prietena,intrebarea lor vine din dorinta de a se apropia de tine,isi imagineaza ca vei fi incantat si magulit auzind intrebarea asta...
Raspunsul tau dezamageste ambele parti si apare brusc un gust amar,e de inteles.
Dar stii,indiferent de motivul pentru care nu ai o prietena,faptul ca esti in stand by este un avantaj,lupii singuratici sunt intotdeauna cei mai vanati.happy
Asa ca,asteptarea ta va lua sfarsit intr-o buna zi, cand starnita de "indiferenta" ta, se va gasi o fata curioasa care sa doreasca cu incapatanare sa-ti descifreze misterul!
Relaxeaza-te si accepta-te exact asa cum esti, in totalitate.
Daca o faci tu, o vor face si ceilalti!

| Danysan a răspuns:

Mestere e cam timpu sa devii Never Alone.In primul rand e normal sa te simti asa si desii multi spun ca nu ar trebui sa bagi in seama gura altora, realitate e ca nu prea ai cum sa nu te simti nasol.Prietenii te perecep cam aiurea cand nu ai o iubita si tind sa mai faca glume proaste pe seama acestei situatii dar nu uita un lucru :Iubita poti sa iti faci, important e pe cine alegi sa iti fie alaturi. Poate ca esti genul de Persoana mai selectiva, sau cu Principii mai diferite de ale altora dar asta nu inseamna ca nu exista undeva o fata care sa vrea sa fie cu tine.Acum eu nu stiu care e problema :Ori tu nu vrei sa iti faci o Prietena si pana la urma e treaba ta, desii as putea sa spun ca e destul de oki sa ai Iubita.Nu vb numai de sex ci si de nevoia de a avea un sprijin, pe cineva de Incredere, cineva care sa te sustina si sa iti fie alaturi la nevoie.-Cam asa vad eu Iubita mea in afara ca e fata laughing.Bun, revenind la ce ziceam mai sus -Ori pur si simplu ai incercat sa iti faci o Iubita dar nu ai reusit.Intelege ca nu e chiar asa de nasol sa nu ai Iubita dar Ideal ar fi sa ai.Bine ca asta nu Influenteaza cu nimic Personalitatea ta si cum esti tu de fapt. Poti sa fi un Baiat de exceptie chiar daca nu ai iubita.Nu te face mai breaz o Iubita.Am vazut baieti care se cam plangeau ca pentru ei Iubitele sunt un fel de pacoste.In afara de sex, cu ce te alegi -Numai discutii si probleme pe care de obicei unele fete le provoaca din cine stie ce banalitati.Acum eu nu gandesc asa dar sunt si unii baieti care au Mentalitatea asta si prefera sa stea mai bine asa decat sa isi ia o pacoste pe cap.Acum lasand la o parte Lectia de Viata si vb serios ar trebui sa te gandesti ca e momentul sa iti deschizi noi Orizonturi.O fata poate aparea cand nu te astepti si sa te Indragostesti de ea fara sa vrei ca asa e Viata.Important e sa incerci sa experimentezi Relatii pana la o anumita varsta. Daca te prinde 20 de ani fara o Relatie catusi de putin serioasa e cam aiurea.Relatiile te pregatesc pentru Viitor.Din Greseli Inveti.Asa ca un sut in fund un pas in fata.Gandeste-te ca o sa te Casatoresti odata si odata si daca nu ai si tu un pic de experienta acolo cum o sa te porti. Trebuie sa vezi cum sa eviti anumite chestii pe care le ai sau pe care le are partenera si te supara.Crede-ma ca nu e Indicat sa experimentezi pe Nevasta ceea ce tu nu ai facut in perioada adolescentei.Lasand asta la o parte Gandeste asa :Trebuie sa fiu calm -In momentul in care ti se aduce asta la cunostina poti fie sa spui ca ai Iubita -Cine stie ca nu ai? Ori poti sa spui ca deocamdata nu ai gasot persoana potrivita pentru asta.Fa-o in spirit de gluma si nu arata ca te deranjeaza asta. Poti sa spui ca nu ai cu ce sa tii o Iubita -sa spunem ca nu lucrezi si tot asa.Sunt multe motive cu care sa te scoti.GATEGORIC nu spune ca fetele sunt Proaste deoarece chiar daca Prietenii tai or sa fie de accord sau poate nu in sinea lor or sa rada de tine.Fi de accordcu o Relatie dar nu te agita atat.Pur si simplu trebuie sa fac o chestie inainte de a avea o Prietena. Uite -Ma nu am prietena pentru ca nu am cu ce sa o scot in Oras dar dupa ce ma angajez o sa am si cu asta basta.Si nu cred ca or sa aiba ce sa mai zica.Incearca sa cunosti fete noi si sa iti faci un cerc cat mai marede Prieteni.O sa vezi ca sunt fete care vor doar aventuri, vor doar sa se distreze.Las-o pe ea sa propuna ceva serios daca e ceva.Nu sarii tu cu gura ca gata o Iei de Nevasta -Bine ca daca simti ca e Perfecta poti sa vb cu ea despre asta.Sunt fete care sa culca cu tine si a doua zi sunteti dor Prieteni si tot asa.O sa vezi ca sunt multe tipologii de fete. Unele doar pentru distractie, altele mai timide, altele tupeiste si nesimtite si nu poti sa le dai de nas.Tu alegi ce ti se potriveste, Important e sa incerci.

| VreauMiere a răspuns:

Eu credem ca intrebarea "Esti virgina?" e cretina rolling on the floor

| Andrei_Andutzu_1989 a răspuns:

Raspunzi simplu....nu am gasit o fata demna de mine...nu e nevoie sa te simti aiurea, in societatea de azi sunt multi care gasesc greu perechea potrivita, dar cand o gasesc, raman mult timp cu ea, poate chiar o viata!

| mihaialex98 a răspuns:

Cand mai primesti intrebarea asta incearca sa nu raspunzi/schimbi subiectul daca acea persoana tot insista raspunde si tu cu : ``dar tu ai facut laba?`` sau `` cine? aa nu nu cine te.a bagat in seama!`` gaseste replici cu care sa il faci sa se simta prost... O sa vezi ca nu va mai aduce vorba de asa ceva.