Buna:*
Pai daca nu ti'a luat nimic nu prea ai ce sa ii reprosezi.
Stiu ca sunt unele fete care cred ca numai baietii fac cadourii de valentine's day.
Nu'ti mai fa problema de acum.
Daca ti'a luat bine
Daca nu.la urma urmei tot bine.
Conteaza sa va simtiti bine ama2 si sa nu ii reprosezi ca nu ti'a luat nmk.ptr ca s'ar strica intalnirea voastra
Success:*
Si sa ne spui daca ti'a luat sau nu:*
Pai ii dai cadou` si daca ea nu ti-a luat nimic nu te supar sau nu vorbiti pe tema asta, treci peste faza asta si traieste clipa pentru ca pr ta e mai importanta decat un cadou!
Ce romantic. Foarte dragut din partea ta. Sunt de acord cu BetterThanDrugs. Unele fete cred ca doar baietii trebuie sa cumpere cadorui. Doar ca faza e ca eu am prietene care nu stiu ce sa le cumpere prietenilor lor. Adica fetele sunt altfel decat baietii ele stau si spun: Da oare o sa-i placa? Da daca nu-i place. E adevarat ca si unii baieti sunt asa. Da unele fete considera ca baietii sunt asa mai nu stiu cum sa zic, mai duri asa mai insensibili nu gasesc acum cuvantu si o sa creada ca poate nu-i place. Si stau 5 ore frate in magazin si se gandesc. Si eu de ex nu stiu ce as putea sai cumpar unui baiat. Chiar nu stiu. Un ceas? Prea aiurea. O ciocolata? Neeee in nici un caz. Sincer ca nu stiu. Dar trebuie sa treci peste partea cu "daca ea nu mi-a luat nimic?" e aiurea sa va certati pe motivul asta.
I-am luat 2 ursuleti legati de o inimioara, un accesoriu gen o inima in 2 bucati si ceva dulce
Hei. Scuze daca sunt prea curioasa, ce i-ai luat?
Pai daca tu i-ai luat si ea nu, probabil o sa se simta prost.
Chiar nu trebuie sa zici nimic, sincer, totu vine de la sine, daca ti la ea nu trebuie sa astepti ceva in schimb, da-i de inteles asta adica atunci cand vezi ca nu ti-a luat nimic zambeste si comporta`te la fel.btw, sa imi povestesti cum a fost
Trebuie sa-i zici :multumesc pentru cadou apreciez efrotul si eu te iubesc ))))))
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: