| Cutekittycatlove11 a întrebat:

Salut, TPU. Sm 14 ani. Prietenul meu 16. Ieri seară am dormit la el. Spooning. după a urcat peste mine. straight face mda. si m-a sărutat. Mi-a ridicat tricoul de pe mine, apoi m-a sarutat pe gat si și-a dat jos tricoul. Am rămas în sutien si blugi iar el în boxeri doar. Apoi ne-am sărutat si îmbrățișat un timp, după care am adormit. Vreau sa stiu daca se poate întâmpla ceva gen. să se sature de mine, sau ceva. țin să menționez că a fost prima dată când am făcut asta.

9 răspunsuri:
| cirsiti a răspuns:

Se satura repede

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a va tempera hormonii incercati sa practicati pettingul clasic, insa cu conditia de a respecta intru totul regulile. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăă, ai postat aceeași întrebare doar cu detalii diferite încă odată. Care e treaba? Ba zici ca a fost sex ba nu, cine sa te mai creadă? Dacă vrei atenție, fa altfel rost de ea.

| kandaraki a răspuns:

S-a saturat de tine ))) gata

| Ecaterina2016 a răspuns:

Săracele adolescente de mici li se inoculează temerea de a nu fi considerate ușuratice. Copila stai cuminte ca dacă s-ar satura de tine pentru ce ați făcut seara trecuta, e un bădăran și meriți ceva mai bun. Dacă nu vrei sa faci niște lucruri cu el nu le accepta. Este trist ca părinții nu încep sa vorbească cu copii lor despre viața, situații, educație sexuala.

| kavasaki99 a răspuns:

Iti spun eu, el s-a excitat prea tare si s-a terminat inainte ca voi 2 sa intretineti relati intime, de aia nu s-a intamplat nimic mai mult.

| LolaMona a răspuns:

Poate ii era rusine inainte sa isi exprime sentimentele, sau uneori ii vine sa te sarute si uneori este prea plictisit, cine stie acum, tu il cunosti cel mai bine!

| Wargasm a răspuns:

Se poate întâmpla orice dar nu din cauza asta ci din lipsă de experiență de viață (și e valabil și pentru tine) Cel mai bine e să nu-ți mai faci probleme. Dacă prin absurd s-ar sătura de tine pentru. că nu ți-ai dat pantalonii jos când a vrut el - nu-i nici o pierdere, dimpotrivă, nu e genul pe care ți l-ai dori - nu la vârsta ta. În schimb orice faci simțindu-te obligată de senzația că l-ai putea pierde îți va afecta psihicul cel puți pe termen scurt sau mediu.

| anonim0just0for0me a răspuns:

Draga mea! Clar este ca nu ai de ce sa-ti faci griji. El nu pare ca incepe sa se sature de tine, ci din contra, incearca sa avanseze cu tine. Dar tu sa ai grija ce faci. Totul va fi bine. Trebuie doar sa stii sa opresti momentul daca el incearca mai mult si tu nu vrei. Pare ok baiatul. Bafta!