Sfatul meu este sa o intelegi si daca ea zice ca este virgina atunci asa este, ar trebui sa o cunosti cand minte doar aveti un an si ceva parca?, si chiar daca nu ar mai fi nu este un capat de lume, iubiti-va in continuare si sa fiti fericiti!
Multumesc mult! Si da, o cunosc prea bine si simt ca nu ma minte, dar cand auzi ca toti vorbesc tot felul de prostii nu mai stii ce sa mai crezi... si inca odata multumesc pentru sfat.
Nici n-ar trebui sa-ti pese daca e virgina sau nu,importanta are ce simtiti unul pentru celalalt si cum se poarta fata asta cu tine.
Si, daca totul e in regula, sa-i acorzi increderea pe care o merita!
Mie imi poate spune toata lumea ca luna e verde, daca jumatatea mea imi spune ca-i albastra, atunci e albastra!
Nu conteaza o sa accept si stiu ca e virgina pentru ca ultima data s`a jurat pe tatal ei ca nu e nimic adevarat din tot ce spune lumea si tatal ei a murit
Hai fratior lasa teatrul asta de 2 lei. Iti place sa spui povesti. Ai fi un bun mincinos si povestitor in aceleași timp. Vrăjeală din asta am fumat-o de mult. Eu zic sa stergi întrebarea si shut the *** up
Ba frate eu zic ca nu avea rost sa mai scriu ceva ce nu e adevarat, deci... vorbeste pentru tine, nu pentru altii
Stai cuminte ca nu mai este virgina, lumea de ce ar minti? hai ca minte unul, 2.3, dar toata lumea? nu-ti pui un semn de intrebare? o data ce face ea sex oral e clar, a mai facut si cu altii si nu doar oral, o data ce ea se cearta cu tine din cauza ca tu simti ca minte inseamna ca ea ascunde ceva acel adevar.de ce nu o duci la doctor? ca poti sa astepti multe si bine dupa ea, si pe urma sa te lase cu ochii in soare, asa au patit multi baieti in ziua de astazi, nu mai crede tu tot ce spune ea, te-a vazut ca esti cam prostanac.de ce a suferit? daca nu se culca cu el nu sufera daca doar se tineau de mana si se pupau pe obraji(sper asta, din cauza varstei)deci...e minciunaaa!
Intr`un fel asa e, dar in 2 ani si ceva jumate ii au despartiti si n u mai stiu eu, bine ca nu pot sa zic ca nu cred, dar mai am si un semn de intrebare.
Poi...si eu sunt fata...dar pot sa-ti impartasesc cateva vorbe!
1) O fata se simte jignita cand îi spui că nu o crezi.(poate o fi virgina) daca ea a avut o relatie..intreaba-l pe fostul. daca au avut niste chef de joaca.
2).Du-o la ginecolog..urgent...se poate sa aiba vreo, cum sa-ti spun...hmm o boala
3)Daca i s-a pus deget tampon jucarie. jos...clar ca numai e virgina.
Apropo,acum i-am zis ca pana nu-l suna si nu-l intreaba de ce vorbeste asa gura fara el si pana nu aude ca ii spune el ca nu au facut nimic nu pot sa o cred pana la moment in sine... a zis ca face orice numai sa o cred si ca face si asta.