Daca nu risit nu castigi. Iubirea voastra dureaza de prea mult timp ca acum sa iti fie frica de faptul ca deodata se va sfarsi. E limpede ca va doriti acelasi lucru. Daca relatia nu va merge, veti putea ramane prieteni, din cate am inteles eu este o persoana destul de intelegatoare. Nu te poti ascunde mereu si sa te gandesti"nu fac asta ca poate nu merge".De ce sa pui raul inainte? Iubirea voastra ar putea fi minunata daca i-ati acorda o sansa. Grabeste-te sa nu pierzi aceasta sansa.
Desparte-te de actuala şi rămâi cu ea.Ar fi păcat să irosiţi iubirea asta, când e destul de evident că amândoi purtaţi aceleaşi sentimente.
As pupa-o cat mai repede. Cat timp crezi ca ea te va mai astepta ca tu sa dai un semn ca esti un baiat matur?
Renunta iubita actuala si puneti-va impreuna si in plus ai inima nu de décor sa nu iti fie frica daca suferi(Dar totusi si actuala tine la tine si te iubeste ca si "Ea" dar parerea mea e sa renunti la amandoua daca le iubesti destul de mult chiar daca veti suferi toti 3 si o sa ramai fara cea mai buna prietena tu vei face ce va fi bine pentru toti nu doar pentru tu si actuala sau pentru tu si "Ea")
Pai...parca ati fi gemeni! amandurora le e frica sa faca primul pas. cred ca daca faci tu acel pas spunandu-i ce simti si ea va avea curaj
Ti-as raspunde, dar ai scris asa de mult, incat m-as simti groaznic sa iti raspund doar cu:"Fa ce iti spune inima..."
Sper ca stii sa citești printre rânduri; )
Mutubal întreabă: