Pe picioare și piept NEVER... (nu sunt fotbalist și nici model de lenjerie intimă cu push-up)
Dar la subsuoară EVIDENT că PUTE părul ăla îmbibat în transpirație.
Iar în zona pubiană mănâncă îngrozitor dacă e prea mare și pe urmă o să faci o imagine minunată în public (știi la ce mă refer)
Nu e nimic de ras si nici gen gay, e ceva de igiena, toata lumea are nevoie de curatenie in zonele delicate. Iar aia care sustin ca barbatul trebuie sa fie precum primitivii, macar sa stea mereu cu apa si sapunul la ei desi tot scarbos ramane. Asa ca rade-te cu incredere ca nu e nimic rau, e chiar bine.
Tie ti-ar place ca o femeie sa fie ingrijita in zona intima, tu de ce nu ai face-o?
Nu este deloc "gay", ci doar te ingrijesti.
Take care.
Nu mi-ar placea sa aiba par acolo mersi:*
Stiam eu.
Cat despre funda, nu dai.
Take care.
Fiecare are parerea lui, unii vor spune ca nu e bine altii vor spune ca e bine.
Din punctul meu de vedere trebuie sa iti ingrijesti acea zona asa cum iti ingrijesti si barba.
Poi da multi zic ca daca te razii esti gay mai ales pe picioare sau stiu eu sub brat diferite parerii numai ca eu am rad sub brat si la cuc cateodata cand imi mai vine chefuu
)Pe piept n-am inca da e timp pe picoare da dar acolo nu ma rad bun raspuns acum chiar ca mi-e greu sa dau funda da cred ca ii dau lu Ionut ca dupa se supara
Pe picioare și piept NEVER... (nu sunt fotbalist și nici model de lenjerie intimă cu push-up)
Dar la subsuoară EVIDENT că PUTE părul ăla îmbibat în transpirație.
Iar în zona pubiană mănâncă îngrozitor dacă e prea mare și pe urmă o să faci o imagine minunată în public (știi la ce mă refer)
Pai, daca te-ai mai ras fa-o in continuare dar nu o data la o saptamana ci la o luna, cam asa, la fel si la subrat!
Funda?
Pai ce e de ras. Daca te razi la cuc.Pai nu are ce sa te afecteze.Deobicei vara e cald te scarpina parul deci eu is pro.Nu esti gay +cine va stii.
Da funda daca crezi ca te-am ajutat.
ramonikaal întreabă:
Mutubal întreabă: