Da frate, renunta la ea. Nu merita sa aiba astfel de animal alaturi. Auzi, tu o iubesti pe ea sau viata ei sexuala? Parerea mea e ca esti dus prietene, lasa fata aia sa-si traiasca viata cu altcineva ca tu nu o meriti.
Frumos Adryan iti dau un amuzant!
Multumesc
Prea tare raspunsul ) nu mai pot burta de ras ))
Ca tot sunt logata sa iti dau si eu un raspuns. Nu inteleg care e problema ta frate ce s-a intamplat in trecut e treaba ei nu a ta, ce-a ce conteaza acum e relatia voastra, dar dupa cum sta treaba se pare ca tu esti un pic ca-m nebun, tie ti-ar fi placut ca ea sa nu fi avut incredere in tine? eu cred ca nu, daca ai fi iubito cu adevarat nu te-ai fi plans pe TPU si ti-ai fi rezolvat singur problema, eu cred ca nici macar nu o iubesti si stai cu ea doar ca s-a te culci cu ea... sincer dupa cum ai povestit mie chiar imi e mila de prietena ta. Nu mai bine si ai grija de ea pana nu o fi prea tarziu.
N-o meriti, lasa fata in pace sa gaseasca un barbat adevarat. Tu esti o persoana cu prea putine calitati ca sa-si piarda timpul de mila ta
Stii,omul e tot un animal,unul evoluat,poate ai aflat si tu.
Ceea ce nu stii insa,este ca degeaba ne chinuim sa-i facem oameni pe cei care au nevoie de multe ca sa ajunga macar la stadiul de animal!
Lasa fata in pace,nu meriti nici langa umbra ei sa stai, egoismul si ingustimea ta mentala sunt inimaginabile!
Si, pentru cultura ta generala, baieti virgini se casatoresc cu femei care au copii din alte casatorii si sunt fericiti o viata intreaga!
Te rog, spune-mi ca esti un troll si postarea ta e o gluma infioratoare!
Stii ce imi place mie? Ca nu a fost suficient de dezamagit incat sa o lase de la inceput...a asteptat pana dupa ce a facut sex cu ea ca sa isi dea seama ca il deranjeaza faptul ca ea nu mai era virgina.
Baiatule, tu ai fost scapat in cap de multe ori cand erai mic...ai probleme psihice grave daca ai ca problema principala chestia asta...
Si ce mi se pare si mai aberant e ca problema care te apasa nu e lipsa ei de virginitate ci daca a facut-o doar de 2 ori sau nu )
Esti cu capul rau de tot. Nu meriti nici un scuipat de la fata asta. Iti bati joc de ea in ultimul hal...saraca!
Mai bine las-o, ai chinuit-o destul.
Nu ştiu de la cine ai primit educaţie, dar vezi ce faci cu frustrările tale, complexele, posesivitatea, egoismul, ignoranţa, îngustimea minţii... Ai mari probleme.
Fata ţi s-a dăruit, ţi-a deschis sufletul, iar tu te porţi ca ultimul bădăran cu ea.
Ce treabă ai cu trecutul ei? Pretenţiile tale sunt absurde şi jignitoare.
În loc să o crezi pe iubita ta şi să-i fii recunoscător că a avut suficientă încredere în tine şi ţi-a dezvăluit ceva intim, ceva ce putea bine-mersi să păstreze pentru ea, întrebi nişte străini pe un site de socializare dacă ea ţi-a spus adevărul sau nu?! Eşti culmea.
Doar o desconsideri şi o umileşti fără rost. Nu o meriţi.
Ar fi bine să stai măcar o perioadă departe de femei, până mai înveţi să te porţi cu ele şi-ţi reglezi puţin gândirea.
Mda mi se pare ca tu doar te folosesti de aceasta fata! tine la tine, nu fi prost ci respect-o!
A ajuns sa-ti jure in biserica si tu nici asa nu o crezi? dar unde te crezi la un proces de divort? normal ca se intristeaza, pentru ca face multe prostii /nimicuri doar ca sa nu te piarda!
Si din cate spui pe ea o durea cand ati facut-o! deci nu te minte! eu primele 5 acte sexuale nu am simtit nimic decat durere,dupa a inceput placerea!
Deci sincer,eu cred in aceasta fata,cred in cuvintele ei si mi se pare ca nu o meriti!
A avut un iubit,care a prostit-o, poate si-a batut joc de ea, s-a culcat cu ea si a lasat-o! naivitate!
Acum te gandesti si tu putin la ea! daca tu o lasi acum cu s va simti aceasta fata! sincer nu cred ca este un motiv de despartire!
Gandeste-te daca tu iubesti aceasta persoana si daca este asa nu mai pomeni ca ea nu este virgina, mereu se va simti prost cand va auzi aceste cuvinte din gura ta, gandeste-te cum ii poti demonstra dragostea ce-o porti!
Trezeste-te pana nu este prea tarziu!
Ai probleme psihice, mai baiatule.Te-ai purtat dur cu ea cand ati facut sex. Daca spunea ca o doare. Daca vrei o virgina stai in grajd si poate fata(naste) vaca o vitica. Oricum, acolo este si locul tau.
Te mananca orgoliul? Ce treaba are s''' cu prefectura..adica a mai fost intr-o relatie, pe atunci nu avea nicio treaba cu tine si nici nu stia ca veti fi impreuna. Daca tu ai vrut sa va incepeti viata sexuala nu e normal ca si fostul ei prieten sa fi avut aceiasi pretentie?
PS: Fa un bine si gandeste-te de 3 ori inainte sa te mai culci cu vreo fata..adica intalneste fata un alt idiot ca tine care are pretentia sa fie virgina iar ea,, pai stii am facut-o cu mihai2008, doar de 2 ori jur pe ce vrei tu''
Ca te deranjaza pe tine la aceasta fata? Faptul ca ti-a recunoscut ca nu mai este virgina? Atunci cand ai acceptat sa faci dragoste cu ea, de ce ai acceptat? Fata a fost sincera si ti-a spus adevarul. Putea foarte bine sa nu-ti spuna si atunci nu mai erai suparat ca nu mai este virgina si tu erai satisfacut ca ai facut sex cu o virgina.
In primul rand gestul tau e foarte urat. Fiecare dintre voi aveti un trecut si ar trebui sa acceptati asta. Faptul ca tu esti baiat nu iti da dreptul sa o umilesti pentru ca nu a mai fost virgina. Cred ca intrebarea corecta e daca are rost sa mai stea ea cu tine!
Voarba lui Zenit!
Nu inteleg, care e problema daca nu mai e virgina inainte de a fi cu tine?!
Im locul ei, eu m-as desparti de tine!
Nu e ceva de mirat, adica fete de 12-13 ani nu mai sunt virgine, asta depinde si ea cati ani are! dar rar gasesti o fata trecuta de 14ani acre sa mai fie virgina! Eu stiu un caz, si are himenul elastic, d`aia o doare, cand o bagi, himenul se largeste, iar cand trece o perioada si nu ati facut ala se strange la loc! sunt putine cazuri de genul asta!
Tu ai o problema serioasa,pana la urma ce conteaza daca e vorgina sau nu,ce conteaza trecutul,conteaza doar ce sunteti voi, relatia voastra si ce va fi in viitor, din pacate nu tu trebuie sa te gandesti daca sa ramai cu ea sau nu, ci ea trebuie sa se gandeasca, nebunule
Nu trebuie sa te intereseze ce a facut in trecut. Poate si tu te-ai culcat cu altele inainte de ea dar nu cred ca ti-a reprosat asta. Daca toti baietii ar gandi asa unde s-ar ajunge? Aveti pretentia ca fata sa fie virgina dar trebuie sa va ganditi ca inainte voastra poate a mai avut o relatie, cu totii gresim, poate ea a iubit baiatul respectiv, dar poate ca el doar si-a batut joc. Nu mai gandi asa, nu trebuie sa te desparti de ea din cauza ca nu mai e virgina. Poate ea ti-a spus adevarul, si poate chiar a facut-o de doua ori, si normal ca o doare atunci cand aveti relatii sexuale pentru ca este la inceput.
Ai incredere in ea si nu te mai indoi, repet faptul ca nu a fost virgina nu e un motiv pentru care sa te desparti. Traim in secolul 21, in ziua de azi fetitele de 13 ani nu mai sunt virgine.
Ai incredere in ea, daca o iubesti cu adevarat o accepti asa cum este!
Raspunsu e nu? eu am intrebat daca credeti ca e cum a zis ea! adica daca a facut-o decat de 2 ori?
Poate are dreptate si nu te-a mintit poate a facut-o cu celalt din iubire daca a facut-o din placere tati e o zdreanta si e vrajeala ca o doare!
Bai copile, du-te la psiholog! Ce treaba ai u daca fata a facut-o de 2 ori? Bn ca nu a facut-o de 100 de ori! Ce mama dracului atat de naiv poti fiiii? Daca ti-a zis ca a facut-o de 2 ori de ce DRACU NU O CREZI? SI LA CE. TE-AI DUS SA-I ZICI LU MASA? CREZI CA EA NU SUFERA? DUTE LA PSIHOLOG REPEDEEE!
Tu ai fost virgin? doar asa ar fi fost corect sa vrei ca si ea sa fie, mai bine fa ti treaba cum trebuie si nu mai chinui fata
Ramai cu ea ma! Care e problema daca nu este virgina? oricum trebuia sa fie odata dezvirginata. Si sa stii ca nu te minte, poate e ea mai sensibila in zona vaginului sau ai tu penisul prea mare. Funda?
Laur eu n-as merge pe varianta ca nu minte! adica poata sa si minta! Desi daca el crede ca minte are el ceva dubii/suspicii, dar nu cred ca ar trebui sa se desparta, sau poate nu o iubeste, sau poate vroia doar sa o **** si acum gaseste motiv sa scape de ea!
Salut uite care-i treaba raducu are dreptate cand te combini cu una trebuie sa fie virgina eu unu daca as afla ca prietena mea e nu e virgina nas mai sta cu ea
Mama ei nu stie cu nu mai e virgina si a zis ca pot sa ii fac ce vreau eu doar sa nu ma despart de ea! a zis ca pot sa ii zic si mamei ei daca vreau(si ii este tare frica de mama ei) ce credeti e adevarat ce mi-a zis?
Esti dus cu pluta ma! Ea e printesa u nu esti bestia, u esti JAVRA! Nu poti sa o obligi ma baiete. NU TE DUCE CAPU? Javra ce esti! Mie si scarba de tine cum te-ai purtat cu biata fata!
Anonim519 întreabă: