Da frate, renunta la ea. Nu merita sa aiba astfel de animal alaturi. Auzi, tu o iubesti pe ea sau viata ei sexuala? Parerea mea e ca esti dus prietene, lasa fata aia sa-si traiasca viata cu altcineva ca tu nu o meriti.
Te mananca orgoliul? Ce treaba are s''' cu prefectura..adica a mai fost intr-o relatie, pe atunci nu avea nicio treaba cu tine si nici nu stia ca veti fi impreuna. Daca tu ai vrut sa va incepeti viata sexuala nu e normal ca si fostul ei prieten sa fi avut aceiasi pretentie?
PS: Fa un bine si gandeste-te de 3 ori inainte sa te mai culci cu vreo fata..adica intalneste fata un alt idiot ca tine care are pretentia sa fie virgina iar ea,, pai stii am facut-o cu mihai2008, doar de 2 ori jur pe ce vrei tu''
Mda mi se pare ca tu doar te folosesti de aceasta fata! tine la tine, nu fi prost ci respect-o!
A ajuns sa-ti jure in biserica si tu nici asa nu o crezi? dar unde te crezi la un proces de divort? normal ca se intristeaza, pentru ca face multe prostii /nimicuri doar ca sa nu te piarda!
Si din cate spui pe ea o durea cand ati facut-o! deci nu te minte! eu primele 5 acte sexuale nu am simtit nimic decat durere,dupa a inceput placerea!
Deci sincer,eu cred in aceasta fata,cred in cuvintele ei si mi se pare ca nu o meriti!
A avut un iubit,care a prostit-o, poate si-a batut joc de ea, s-a culcat cu ea si a lasat-o! naivitate!
Acum te gandesti si tu putin la ea! daca tu o lasi acum cu s va simti aceasta fata! sincer nu cred ca este un motiv de despartire!
Gandeste-te daca tu iubesti aceasta persoana si daca este asa nu mai pomeni ca ea nu este virgina, mereu se va simti prost cand va auzi aceste cuvinte din gura ta, gandeste-te cum ii poti demonstra dragostea ce-o porti!
Trezeste-te pana nu este prea tarziu!
Anonim519 întreabă: