anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper sa primesc niste raspunsuri bunebig grin Acum o luna in tabara am cunoscut o fata cu 1-2 ani mai mica decat mine e draguta, are simtul umorului, nu se gandeste la golani mai mari musculosi cu portofelu gros O plac destul de mult jucam impreuna ping pong, betminton, volei, si am aflat de la prietena ei cea mai buna ca ma place si ea pe mine Anul acesta m-am mutat la scoala cu ea niste probleme la fosta scoala, dar ma tot gandesc in scolile astea nu prea are cum sa tina o relatie intre 2 colegi fiindca te barfesc tovarasii pe la spate prietenii la fel Pe la spate : aaaa uite fraerul ala e cu aia Nu zic ca sunt tocilar si ma las usor dar ma tin bine vreau niste idei va rog big grin nu stiu cum sa continui Dau Fundalaughing

Răspuns Câştigător
| dreamgirl16 a răspuns:

Hmm. intr`adevar.o relatie intre 2 colegi intotdeauna a fost dificila, insa poti face ceva!:* Poti sa fii cu ea fara sa stie altcineva.si ii vei spune si ei de ce, macar pana v veti cunoaste si veti fii destul de maturi si de indragostiti incat sa faceti relatia oficiala! Oferiti`va timp sa va cunoasteti caci inceputul de relatie e ft important, ca fundatia unei case.nu poti construi nimic fara fundatie asa cum nici o relatie nu poate continua fara un inceput cat mai compromitator!love struck Eu va urez succes si in primele 4-5 luni poate si mai repede daca ajungeti sa va iubiti muult va puteti face relatia cunoscuta, si am un secret pentru tine~:* Ar fii ft frumos inainte sa vb despre relatia voastra in scl sa va faceti anumite promisiuni, sa ii oferi ceva cadou.si sa ii promiti ca nimeni si nimic nu va va desp, in caz ca aveti o relatie serioasa sau daca asta iti doresti!:*

5 răspunsuri:
| madalina2000 a răspuns:

Eu zic sa te intalnesti cu fata nu stiu...intr-un parc si sa-i spui ce simnti pentru ea. daca vrei poti sa ii dai si o cutie cu ciocolata. poti sa te intalnesti cu ea in secret sau sa nu-ti pese de ce zic ceilalti.dar trebuie sa stie si mama tawinkingsi asa o sa va puteti intalni si chiar sa va giugiulitiwinkingbafta:p

| CristiIs a răspuns:

Ai fãcut o mare prostie, ca te-ai mutat fix cu ea in scoalã. Fiindca, ai sã te saturi, o sã vã vedeti zilnic. Ai sã te plictisesti de ea sau ea de tine. Acum ce sa zic, pãrerea mea. Bagã-te pe ea, vezi dacã merge, daca nu astepti pana la prima vacantã. Success!

| nicaruaga a răspuns:

Sa ghicesc: tu ai 13 ani, si ea 11 straight face

| Tiberius a răspuns:

Bai explicati-mi si mie sa nu raman prost ca n-am priceput niciodata desi am terminat liceul de mult. De ce **** mea nu merge o relatie intre colegi? Sau de ce **** mea va luati dupa clisee d-asta ieftine importate de la americani? Pe vremea mea nu existau cacaturi d-astea. Pe vremea mea...hai ca nu sunt asa batran.

| NicolaVlad a răspuns:

@nicaruaga nu eu am 14 si ea 13 sau 12happy