| DragosNebunu a întrebat:

Speram ca imi puteți da niște sfaturi.Ok, deci imi place de o fata pe care o cunosc de la 9 ani(am 13 acum, si ea la fel)de cand s-a mutat in blocul meu.A stat in blocul meu pana anul trecut.Ma tot tachina si ma enerva,era artagoasa,aroganta,antipatica etc.
Anul asta, in clasa a7a de cand s-a mutat s-a schimbat foarte mult,e sensibila, glumeata...Vineri am fost la teatru(am uitat sa spun ca e in clasa cu mine)si am stat lângă scaunul ei,am ras, ne-am plictisit(ca la orice teatru care se respectalaughing. Dupa aceea noi doi si încă 4 prieteni printre care si cel mai bun prieten de-am meu am ieșit prin oraș.Ne-am dus la o pizza,am ras, diferite chestii.Am vorbit mai mult ca in 4 ani de cand ma cunosc cu ealaughing. Abia astept sa o vad luni, mai ales ca de cand a început clasa a7a nu ma mai tachineaza si vorbim destul de mult.Intrebarea mea este:chiar daca sunt un tip ffff timid,eu vreau doar sa fim prieteni foarte apropiati(pentru moment),dupa care poate trecem la altceva(nu va ganditi la prostiitongue)Nu stiu daca ea ma place, nu prea stiu sa citesc minți.Deci daca imi puteți spune cum sa ma apropii de ea cât mai mult, as fi recunoscator.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| BYGGeo a răspuns:

Nu incerca sa te apropi pentru ca te vei stresa cu asta si ia va oberva si se va indeparta de in. Fi tu insuti dar daca vrei neaparat ii poti cate o floare ocazional.

1 răspuns:
| KasdfghjNY a răspuns:

Nu iti trebuie ajutor, esti pe calea cea buna! continua tot asa! bafta.