| FT9CR7 a întrebat:

spun scurt si clar, sunt un baiat de 16 ani am 17.5 - 18 cm (penis ) am prietena de 18 ani, numai vrea sex spune ca o doare, nu cred ca problema e in asta, in timpul partidei sunt putin agresiv (pot sa o lovesc pe fund ), carei problema, ajutati.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Dorestiajutor.Nimic mai simplu.Iti propun sa pui un anunt. Unul scurt clar si concis. Tip bine fizic, tip bine dotat (sa nu pomenesti ca si intelectual) partial/putin agresiv imi place sa provoc durere caut partenera sadomasochista.Te asigur ca nu vei face fata apelurilor si like-urilor.

| LoveSleep a răspuns:

Tu n-ai nicio problemă, o ok ce faci, dar nu cu ea. Găsește-ți una cu aceleași plăceri ca și ale tale. Crede-mă, sunt destule.

| SkyPilot a răspuns:

Preludiu mai lung, te ocupi mai mult de fata si lasi placerea ta pe planul al doilea. Ca un principiu general, daca fata e multumita vei fi si tu multumit.

| ywar a răspuns:

Mai baiatule, daca tu esti animal si o patrunzi ca pe o bucata de carne normal ca o doare pe fata. Ma indoiesc insa ca o fata de 18 ani ar vrea sa stea cu un ciutan de 16. Asta e impresia mea. O fata vrea sa fie iubita, nu batuta in timpul sexului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și normal ca o sa o doara, o mulțime de fete vreau iubire nu sa fie batute în timul sexului, fii și tu mai moale.Eu în locul ei ți-aș trage o palma pentru așa comportament ca până la urmă ea e mai mare ca tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandr a răspuns:

Fii mai tandru in timpul actului si ca sa-i recastigi increderea fii tandr si cand iesi cu ea! Fetelor le place romantismul!