Poate te place. E foarte amuzanta situatia. Va tachinati reciproc. Incearca sa te comporti frumos cu ea intr-o zi, ia-i "la misto" un trandafir sa vezi cum reactioneaza. Poate asa scapi de ea, poate o va uimi schimbarea asta a ta. Unele femei sunt atrase de barbatii care le refuza... e si normal
Nu cred ma si eu am crezut asta o perioada + ca are prieten (dar parca tot nu cred relatia ei cu prietenul ei poate sta numai pentru masina cu el. Am intrat si frumos cu ea in vorba si i-am spus " te ajut cu ceva, si ce face am intrebat-o ), si era foarte serioasa, si a spus sa o las in pace ca nu are chef, + ca i-a spus la barbatu lu sefa mea ca am venit la ea sa o cuceresc ))) e nebuna rau. Si daca ar fi sa-i i-au un trandafir cum spui tu cred ca m-ar spune la toti ca m-am indragostit de ea e pericol ma )).
Sa spuna, dar nu-i lua ca poate te spune la iubit, apoi cine stie... vine si te bate. Cine stie cum exagereaza toata situatia... Nu prea ai ce face, e femeie dificila
Salut!
Încearcă sa te bagi in seama cu alte colege și sa glumești cu ele sa vezi cum reacționează, dacă te place o sa fi-e puțin geloasa, sigur nu o să-i convină, succes!