| Slow08 a întrebat:

SaluT, TPU! Spuneti- mi si mie cum scap de o nebuna de la lucru, care ma enerveaza la culme.Pe aceasta nebuna am inceput sa o si plac la cate insinste a facut asupra mea.Nu stiu ce dracu vrea ca nici buna nu-i spun! De la inceput nu i-am spus nimic, ca stiam ca e frumoasa, si ipocrita pe deasupra, care atrage toate privirile barbatiilor, si as putea sa ma indragostesc repede de ea.(dar a durat ceva timp, pana sa o plac, ba chiar m-am mutat de pe schimbul ei, si acum simt ca as vrea sa fiu tot pe aceelasi schimb cu ea ).Am fost indiferent
cu ea, ba chiar o si ocoleam sa scap de ea.I-am spus si in fata ca nu merita nici macar un "buna " (dar ea continua ), ba chiar mai si jigneste uneori ), dar si eu am inceput sa o jignesc. Asta cred ca e cea mai mare nebuna cu care am avut de a face ...sa se bage singura in seama 8 luni.Ma face pe mine arogant, cu aere de superioritate, si altele, si ea se crede printesa care toti baieti o baga in seamna, ca doar e frumoasa, no?, si se poate ca eu sa fi fost singurul care nu am bagat-o (pentru ca nu am avut sa ma stresez, cu o proasta si uite cum e viata ca tot acolo am ajuns.). Cand ma tot duceam la o colega de langa ea, imi tot spunea sa las fata in pace, ca nu am de lucru.Intr-un fel as vrea sa gasesc un plan in care sa o fac sa se oftice sa moara de ciuda.Dar nu stiu cum?! Spuneti-mi ce sa fac cu nebuna asta, si ce vrea de la mine?!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te place. E foarte amuzanta situatia. Va tachinati reciproc. Incearca sa te comporti frumos cu ea intr-o zi, ia-i "la misto" un trandafir sa vezi cum reactioneaza. Poate asa scapi de ea, poate o va uimi schimbarea asta a ta. Unele femei sunt atrase de barbatii care le refuza... e si normal

| Slow08 explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ma si eu am crezut asta o perioada + ca are prieten (dar parca tot nu cred relatia ei cu prietenul ei laughing poate sta numai pentru masina cu el. Am intrat si frumos cu ea in vorba si i-am spus " te ajut cu ceva, si ce face am intrebat-o ), si era foarte serioasa, si a spus sa o las in pace ca nu are chef, + ca i-a spus la barbatu lu sefa mea ca am venit la ea sa o cuceresc ))) e nebuna rau. Si daca ar fi sa-i i-au un trandafir cum spui tu cred ca m-ar spune la toti ca m-am indragostit de ea e pericol ma )).

| anonim_4396 a răspuns (pentru Slow08):

Sa spuna, dar nu-i lua ca poate te spune la iubit, apoi cine stie... vine si te bate. Cine stie cum exagereaza toata situatia... Nu prea ai ce face, e femeie dificila

| vinoACASAcuMINE a răspuns:

112 suna repede

| Anonimul23322 a răspuns:

Salut!
Încearcă sa te bagi in seama cu alte colege și sa glumești cu ele sa vezi cum reacționează, dacă te place o sa fi-e puțin geloasa, sigur nu o să-i convină, succes!