| Irina777 a întrebat:

spuneti-mi va rog cel mai tare sms de despartire, nu am nici un motiv, pursisimplu nu-l iubesc si nu mai vreau sa fiu cu el. Va rog mult help me! dau funda.

Răspuns Câştigător
| fancullo a răspuns:

Ultimul baiat de care m-am despartit a primis un sms de la mine care suna cam asa ''buna,stiu ca e dureros,dar nu vreau sa te simiti jignit,a trecut o perioada frumoasa de timp alaturi de tine,stiu ca tii la mine,si eu tin la tine dar nu te iubesc,ma simt aiurea sa iti spun chestiile astea printr-un sms dar nu am curaju' sa iti spun in fata,te rog iarta-ma, stiu ca ma vei uita cu timpul, sa nu ma mai suni, sa nu ma mai cauti, vei suferi mai mult, voi fi bine...alaturi de tine nu eram fericita, iar daca tii la mine vei intelege...fii fericit sad i'am so sorry'' primesc Funda?

10 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

"Vreau sa ma despart de tine! Nu intreba de ce, nu ma intreba daca mai am pe altcineva, pur si simplu nu te mai iubesc.Nu ma mai suna, nu imi mai vorbi pe strada. S-a terminat!"

| Emma112 a răspuns:

Buna!
Pai. thinking poti sa-i zici exact asta: ca nu simti nimic pentru el si nu are niciun rost sa continuati asa.
Eu cred ca sinceritatea e cea mai buna metona in situatia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai tare? Pt el cu siguranta nu o sa fie tare.
Spune-i pur si simplu ca vrei sa pui capat relatiei si motivul.Are dreptul sa stie de ce faci asta. Spune adevarul.

Conteaza mult.

| Narfundo a răspuns:

Hai sa te invat sa fi diplomata ca sa nu ii distrugi viata bietului baiat.
Zici ca sunt rece si nu iti demonstrez prea mult ca te iubesc? Asta pentru ca am nevoie de viata nume" si te rog sa fi atent. Imi trebuie un fitil, nu pot continua asa pentru ca as putea sa ma racesc de tot.Nu sunt de acord sa dormim impreuna, asta fac doar oamenii casatoriti. Daca ti cu adevarat la mine cauta si intelege ce este in inima mea pentru ca nu sunt numai materiale si bani asa cum probabil crezi.Eu nu am sa te uit pe tine dar vreau un lucru de la tine.Cauta,doreste si inspira prosperitatea si lucrurile pozitive ce ne umple sufletul.Invata sa fi puternic si nu te mai teme de nimic caci nici moartea nu va putea vreodata sa ne amageasca sufletul.Indrazneste si apropiete de Dumnezeu cauta si pretuieste binele si poate vom mai vorbii sau aici scrii tu ce vrei.Ciau.

| cristeaalexandra a răspuns:

"Simt ca numai merge nimic si este mai bine sa punem punct acum decat mai tarziu...nu vreau sa te superi, incearca sa intelegi ca asta este cel mai bine ca fiecare sa o ia pe drumul lui.
Adiohappy"
Dar dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa ii spui faptul ca numai simti nimic pentru el, asa va intelege si te va lasa in pace.Si mie mi-a spus fostul meu prieten ca numai simte nimic pentru mine si ca este mai bine ca fiecare sa o luam pe drumul nostru, m-a durut dar incerc sa merg mai departe,.si sunt sigura ca asa va face si el. O sa il doara azi, o sa ildoara maine dar in timp va trece si se va vindeca.Cel mai bine sa ii spui adevarul si totul va fi binehappy

| Jenniffer a răspuns:

Eu zic sa-i spui in fata nu printr-un SMS deoarece nimeni nu isi doreste sa fie parasit printr-un SMS. OK?winking

| ady4ever a răspuns:

Pa

| PiratulJeck a răspuns:

Mai simplu ii zice un Te-n matusata de chior si gata.