De ce nu intelege ca doar te-ai imbratisat cu doua fete?
Pentru ca ea considera ca imbratisarea ta ii apartine in mod exclusiv.
Daca tu o imparti si cu altele,relatia voastra nu exista,din punctul ei de vedere.
Ia-o si altfel,ca sa poti intelege.
Tu ce reactie aveai daca o vedeai pe ea imbratisandu-se cu doi baieti?
Nu are nimic cu ei,dar,poftim,au rugat-o si ea a stat sa fie imbratisata.
Acum,poti intelege?
Trebuie sa astepti sa te ierte,daca te-o ierta vreodata,se simte tradata si nu va intelege usor.
Pe de alta parte faci si o multime de prostii,ce nevoie ai sa umbli prin tot orasul si sa dai cu pumnii in pereti sa-i umpli de sange?
Ea nu va intelege suferinta ta declamativa,pentru ca are suferinta ei.
Potoleste-te, stai acasa si asteapta, macar vei parea ceva mai matur, nu-ti vei acoperi greseala(cu imbratisatul) cu una si mai mare(fuga de acasa)!
Cere-ti iertare si da-i timp.
Dar daca te va ierta, sa stii ca e cu adevarat foarte generoasa.
Mi-am mai cerut iertare, dar nu mi-a raspuns la mesaje. Ce sa fac? Sa continui sa ii trimit mesaje, sau sa nu fac nimic? E o fata destul de complicata si se poate supara din orice...Mi-e frica ca daca nu zic nimic, imi va zice : Daca ma placeai ai fi facut ceva!
Trimite.
Si spune-i ca nu astepti raspuns.
Lasa-i libertatea sa faca ce vrea.
Asteapta, doar.
Dar de comunicat, comunica tot timpul.
Si offline-uri de stil "Sunt singur si distrus, ma gandesc ca acum doua zile eram impreuna si fericiti...sunt de neiertat, ai dreptate."
Ai prins ideea.
1. Trebuie să-ţi pui întrebarea dacă ea merită să stea cu tine. Nu invers. Şi nu merită. N-ai nevoie în viaţa ta de persoane care dramatizează la faptul că interacţionezi cu alte fete. Nici măcar nu sunteţi căsătoriţi.
2. Nu mai ai nici-o şansă. Ai făcut exact ceea ce nu trebuia să faci. Ai reacţionat ca o p&&&ă. Un bărbat nu se roagă de o fată niciodată. Mai ales nu se roagă să nu îl părăsească. Nu reacţionează depresiv şi nu dramatizează, doar femeile dramatizează.
Prin ceea ce ai făcut tu doar te-ai afundat mai mult în problemă, într-un grad în care nu mai poţi scăpa din ea.
Ce să faci? Să fii vertical ca un bărbat şi să treci la următoarea fată. Nu ai copii cu ea, atunci îi bun.