| SmQaLeXuTzz a întrebat:

Stiti ca vam mai zis ca vorbesc cu o fata de 17 ani...Azi am vorbit cu ea si a zis ca mai bine ne despartim ca ea e o persoana mai rece si crede ca ma va face sa sufar. Totul ok, dupa m-a sunat o colega si mi-a zis ca a furato pe un joc si ca ea m-a mintit ca s-au vazut in realitate si ca e din sectorul 3 si dupa sa aflu ca si pozele care mi le-a dat cu ea, erau fake. Acum nu mai raspunde nici la tel nici pe mess, pe facebook mi-a dat block...
Ce parere aveti de ce ar ajunge o persoana sa faca asa ceva?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Te-ai indragostit de cine nu trebuia.Acum cand si-a dat seama ca a intins prea mult coarda si nu mai poate continua fara a fi "demascata" a ales cea mai simpla si usoara metoda de scapare, iesirea din scena si disparitia.La inceput s-a angrenat in aceasta poveste fara a banui ca flirtul s-ar putea sa se transforme dintr-un simplu capriciu de moment in ceva serios.Te asigur ca intentia ei nu era sa-ti faca rau sau sa te raneasca. Considera ca totul a fost un vis din care acum te-ai trezit.

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Prima intrebare ar fi: ai incredere ca acea colega ti-a spus adevarul si nu are cumva interesul sa fie ea cu tine?
Daca e asa cum spui, fata cu care ai vorbit crede ca nu arata bine, de asta a pus pozele false. Probabil ca ea te-a placut pe tine, de asta a si mers bine, dar I-a fost rusine de ceea ce a facut si, cum ea crede ca nu arata bine, prefera sa incheie relatia cu tine decat sa se faca de ras.
Parerea mea este sa treci mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, de plictiseala. care e partea adevarata cu fake nu stiu, dar sunt multi baieti care se dau fete pe internet de aia nu e bine sa vorbesti cu cineva inainte sa vb pe skype cu camera sau mai stiu eu unde, dar sa aiba web.

| MgdDroopy a răspuns:

Din plictiseală. Se mai amuză lumea.
Din păcate tu suferi. :-(
Stiu si eu băieți care se dau drept fete pe net și se amuză. Sau invers.
Riscul internetului.
Nu cred că a avut ceva personal cu tine. Si nici ca e o fată rea.

| BeckhamRZM a răspuns:

Așa e lumea, rea. Obișnuiește-te!

| TelefonLg a răspuns:

Eu zic ca isi batea joc de tine sau poate nu era fata