Poate ca nu te-a luat in serios pentru ca deja de prea multe ori i-ai spus ca o placi
de fapt cred ca de fapt ea chiar crede doar ca e mai "jucausa" sa spun asa ii place sa se simta iubita, sa simta ca cineva tine la ea
ii place jocul asta cu cucerirea e chiar dragut, si mie imi place. recunosc... incearca intr-o zi sa fiti doar voi doi singuri, sa o prinzi de mana >si sa ii spui in fata totul, dar incearca sa fi cat de serios atunci poate veti avansa si nu ii mai spune asa des ca o placi pentru ca dupa poate se prea obisnuieste si nu e bine
fetele care chiar merita le prinzi greu, dar dupa ce le prinzi nu mai scapi de ele . deci bafta
Inseamna ca nu te place sau ca vrea sa te mai atate putin sa te mai faca sa astepti... spune`i pana la urma ca o placi si asteapta`i reactia... daca iar o ia ca pe o gluma inseamna ca vrea sa fiti decat amici.
Stefy, nu poti sa stii cu adevarat ce simte ea. noi ne dam doar cu presupusul
si daca ea deja sa obisnuit sa auda de la el cuvintele alea e si normal ca daca i-o va mai spune inca o data sa o i-a ca pe o gluma, dar tu crezi ca nu se gandeste la el cand ajunge acasa si se arunca in pat? crezi ca nu sufla din greu? off... dragostea asta :X complicata chestie.
Nu toate fetele sunt asa sweet. Unele seduc si apoi lasa balta. Nu ai de unde sa stii ce e in capul ei. Am spus poate sa se joace sau poate sa nu il placa... daca ii spune cat se poate de serios ca o place si ea i-o ia tot in spirit de gluma este clar ca nu are de gand sa obtina nimic decat un catelus in plus care sa alerge dupa ea.
Multumesc pentru raspuns.