| KyuubyGGG a întrebat:

Stiu ca ati mai auzit intrebarea asta de multe ori.
Am in clasa o colega de care imi place dar nu stiu daca ea ma place sigur. De ziua ei i-am dat flori, i-am mai scris si unele poezi dar nu sunt sigur daca ma place. Cand stau de vb cu ea rade la orice zic iar cand o complimentez se rusineaza. Eu am imcercat de atatea ori sa ii zic ca o plac dar nu m-a luat in serios. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| xSweetAnGeLx a răspuns:

Poate ca nu te-a luat in serios pentru ca deja de prea multe ori i-ai spus ca o placi tongue
de fapt cred ca de fapt ea chiar crede doar ca e mai "jucausa" sa spun asa happy ii place sa se simta iubita, sa simta ca cineva tine la ea
ii place jocul asta cu cucerirea happy e chiar dragut, si mie imi place. recunosc... incearca intr-o zi sa fiti doar voi doi singuri, sa o prinzi de mana >si sa ii spui in fata totul, dar incearca sa fi cat de serios atunci poate veti avansa si nu ii mai spune asa des ca o placi pentru ca dupa poate se prea obisnuieste si nu e binehee hee
fetele care chiar merita le prinzi greu, dar dupa ce le prinzi nu mai scapi de ele laughing. deci bafta big grin

| seeya a răspuns:

Inseamna ca nu te place sau ca vrea sa te mai atate putin sa te mai faca sa astepti... spune`i pana la urma ca o placi si asteapta`i reactia... daca iar o ia ca pe o gluma inseamna ca vrea sa fiti decat amici.

| xSweetAnGeLx a răspuns (pentru seeya):

Stefy, nu poti sa stii cu adevarat ce simte ea. noi ne dam doar cu presupusul
si daca ea deja sa obisnuit sa auda de la el cuvintele alea e si normal ca daca i-o va mai spune inca o data sa o i-a ca pe o gluma, dar tu crezi ca nu se gandeste la el cand ajunge acasa si se arunca in pat? crezi ca nu sufla din greu? off... dragostea asta :Xhee hee complicata chestie.

| seeya a răspuns (pentru xSweetAnGeLx):

Nu toate fetele sunt asa sweet. Unele seduc si apoi lasa balta. Nu ai de unde sa stii ce e in capul ei. Am spus poate sa se joace sau poate sa nu il placa... daca ii spune cat se poate de serios ca o place si ea i-o ia tot in spirit de gluma este clar ca nu are de gand sa obtina nimic decat un catelus in plus care sa alerge dupa ea.

| KyuubyGGG explică (pentru xSweetAnGeLx):

Multumesc pentru raspuns.

| KyuubyGGG explică (pentru seeya):

Eu nu pre ma pricep sa inteleg semnele de la fete dar raspunsurile tale mi-au fost de ajutor. Dar tot mai am o intrebare daca e posibil ca ea sa ma placa cum mi-ar arata sata? Ce fel de metode ar folosi?