Explica-i prietenei tale ca aceste informatii ar fi normal sa le stie deja deoarece a ajuns la varsta la care este apta pentru procreere. Pentru a ramane insarcinata femeia trebuie sa fie obligatoriu in perioada fertila. In consecinta trebuie sa stie ca este nevoie sa fie intrunite minim 2 conditii in mod obligatoriu, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp si anume : 1- In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia sa fie in PERIOADA FERTILA, sau deja sa existe un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2- Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, sperma trebuie sa ajunga/intre obligatoriu IN VAGINUL EI, deoarece doar asa spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter. In concluzie pentru ca o femeia sa poata fi insarcinata IN PRIMUL RAND TREBUIA SA FIE IN PERIOADA FERTILA (obligatoriu) in momentul producerii sexului. Deoarece nu au existat aceste conditii in cazul tau/vostru ESTE IMPOSIBILA formarea unei sarcini.
Uite un răspuns de 2 lei și cinci bani: poate, dar NUMAI dacă după ce se joacă îmbrăcată cu tine, se duce cu alții cu care se joacă despuiată.
Nu, asa ceva nu se poate intampla. Luati o carte de anatomie si invatati impreuna!
Ca sa ramai insarcinata, organul genital masculin trebuie sa fie INAUNTRUL celui feminin in primul rand si apoi sa si ejaculeze in el. chiar daca organul genital masculin se afla in vagin, dar nu a ejaculat, exista riscuri ca femeia sa ramana insarcinata, deoarece, cand barbatul este excitat, din penis ii iese un lichid transparent si clar numit lichid pre-seminal care ar putea contine spermatozoizi.
#Oana92, eu stiam ca nu este posibil, i-an explicat si ei in fel si chip, i-am spus ca ii aduc cartea de biologie, dar ea se ia mai mult dupa oameni si am cazut de acord sa cerem parerea celor de pe Tpu.Ro.
beausingurlamasamea întreabă: