anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca s-a mai pus intrebarea asta de zeci de ori si ca o sa par penibil dar simt nevoia sa intreb pe cineva si nu am pe cine...Plac o fata dar nu prea o cunosc.Cand ma duc la pregatire la Mate ma intalnesc cu ea.Este din alta scoala si din alt cartier.Cum as putea sa vad daca si ea ma place si daca se poate lega ceva? Sunt clasa a-7-a. Nu aveti prea mari pretenitii de la mine sunt si putin timidhappy..Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Stai liniștit,e doar o simplă fată. Știu,mulți băieți sunt timizi,iar asta este un mare dezavantaj,pentru că majoritatea fetelor preferă tipii cu tupeu,care știu ce să zică mereu și etc.În fine,la tine nu se pune problema, când o să mai crești, o să-ți schimbi și gândirea și tot.Dar, până atunci, găsește un subiect să te bagi în seamă cu ea.Gen "Tu de unde ești? " sau "Îți place matematica, sau vii aici că și pe tine... sau că și tuu...sau chiar îți place?". Se găsește ce să-i zici,trebuie doar să faci tu primul pas,care știu, ește cel mai greu, apoi nu e nicio problemă, toate vin de la sine. Dacă știi cum s-o iei și să-i zâmbești mereu, o să iasă ceva frumos.Multă baftă!

| LastyDJ a răspuns (pentru NoNameexd):

Si in cazul in care (doamne fereste) are iubit? Nu cumva ma fac de ras?

| NoNameexd a răspuns (pentru LastyDJ):

Nu te faci de râs,stai liniștit,o să aprecieze că ai întrebat-o. Dacă îți mărturisești sentimentele ai mai multe șanse la ea,decât să taci și să nu zici nimic.Așa că lasă rușinea și tot și fă-ți curaj să-i zici tot, nu ai nimic de pierdut, crede-mă. Faci un pas azi, unul mâine și tot o să fie bine, scapi și de rușine și de tot.Baftă!

3 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

TPU e pentru toti oamenii -nu conteaza de cate ori se pune intrebarea respectiva.Cine vrea sa ajute o face, asa ca nu trebuie sa te simti penibil.Trebuie sa intri in vorba cu ea sa o cunosti mai mult sa dai dovada de interes fata de ea -va observa asta.I-ai nr de tel sun-o mai des.Invit-o in Oras vei vedea daca accepta sau nu laughing.In functie de asta iti dai seama daca te place sau nu daca are pieten....Ca sa vezi daca te place trebuie sa iesiti mai mult -e o intreaga arta in asta de unde poti deduce daca o fata te place! Dar trebuie sa o cunosti amice sau daca te tine intreab-o direct ce mai stai -sari asa peste iesirile in Oras!