Aceasta schita, seamana foarte mult cu o pictura de-al lui Salvador Dali iti misca foarte bine fantezia si in acelasi timp te socheaza, dar e buna.Incearca sa scrii un roman.De iti reuseste inseamna ca trebuie sa te faci scriitor. Daca nu iti reuseste, nu dispera, scrisul poate ramine o pasiune.
Nu toti pot intelege chestii de genul asta si bineinteles ca daca nu inteleg o numesc "tampenie".
Pai chestiile de genul asta nu se inteleg. Rolul lor e sa te bage in ceata si sa te faca sa-ti pui niste intrebari la care nu o sa gasesti niciodata raspuns. Cum zice carmina, iti misca fantezia. Mie mi se pare aiurea pentru ca socheaza prin tulburarea sinelui in loc sa foloseasca necunoscutul, fapt ce consider eu ca nu poate avea decat urmari negative.
Tulburarea sinelui e doar un episod... ideea blogului e de a crea un intreg intr-un final, nu de a oferi o certitudine intr-un singur articol.
Asa pare interesant. Succes in asamblarea partilor.
Pe mine una nu m-a bagat in ceata, doar ca am stat mult timp sa gandesc chestia aia si chiar daca n-am ajuns la o concluzie clara, orice are un inteles, depinde de modul in care fiecare o intelege.
Problema consta in faptul ca in anumite situatii unii oameni ajung sa se gandeasca numai la chestii de genul asta si cam pierd contactul cu realitatea si ajung sa se schimbe, in rau.