De ce ai purta in general ura unor oameni care nu ti-au facut nimic? Doar frustratii ii urasc pe cei care nu sunt ca ei. Acum e ''moda'' sa fim impotriva homosexualilor pentru ca sunt promovati si sunt ''la-ndemana''. La fel sunt urati tiganii, grasii, mamele adolescente si in general toti cei care sunt ''altfel'', cei care se abat de la normele unei societati ce e de prea mult timp depasita. Cand esti frustrat si nu ai nici suficienta minte incat sa iti vezi de viata ta iti arunci veninul asupra cuiva, asa e de cand lumea si tot atata va dura.
Daca tu esti in aceasta situatia iti sugerez sa ii ignori. Daca nu erai gay aveai nasul mare, parul verde si urechile nu stiu cum. Cat timp tu esti ok cu tine este perfect
Eu, personal, nu am nimic cu nimeni atata timp cat se manifesta in spatiul lor propriu, nu in locuri publice unde pot atrage atentia la copii sau persoane sensibile, adica care pot ramane traumatizate de baieti care saruta alti baieti. Eu nu suport sa vad un cuplu normal sarutandu-se in public, iar sa vad doi tipi e mai mult decat dizgratios.
De asemenea, gay dude de multe ori tanjesc dupa mai multa atentie decat o persoana cu orientare sexuala obisnuita, nevoi in plus, intelegere. si le cauta singuri, dar nu intotdeauna lupta pentru ele; lupta altii in locul lor. Aici intervine homofobia care nu este de acord ca ei sa primeasca atentie in plus atata timp cat vor sa fie considerati persoane normale, si mi se pare logic sa te iei de asta atunci cand nevoile tale sunt neglijate, iar ale altui individ "normal" supraapreciate.
In rest, un om care nu este inclus in niciuna din categoriile explicate, nu ar trebui luat in serios.
Anonima17191 întreabă: