14 ani? omule, nu te lasa dus valu' disperatilor care la varsta ta fac toate tampeniile! Stai linistit, o sa ai destule sanse sa cunosti fete, sa te imprietenesti cu ele, ca din ele sa-ti alegi "crema". O portita poate fi si netul: trage o linie in ce priveste pasiunile tale, intra pe site-urile/ forumurile respective si vei gasi persoane ca tine cu care vei avea ce vorbi (nu direct de relatii)!
Te vei schimba si fizic si psihic destul de mult, asa ca nu-ti face probleme! Legat de timiditatea aia sa stii niste principii:
- trebuie sa zambesti intodeauna. Cand o fata care ti se pare importanta iti zambeste, raspunde-i la fel; incerca sa o privesti cu mai multa atentie sa-i transmiti din privire un semn de admiratie si stima.
- nu fugi de privirea celorlalti! Se uita la tine? Uita-te si tu!
- fa haz de situatie! Dintr-un nimic poate iesi o conversatie interesanta daca e si ea dornica. "hahaha, hihihi...cum te cheama... cum am mai putea vorbi?" si ti-ai facut prietenie. Succes!
Faza cu nu poti sa te uiti in ochi unei fete e si la mine la fel nu pot sa ma uit in ochi cuiva pai mie mi-a placut descierea:) dar esti mai timid ca mine incearca sa cunosti o fata mai bine o fata pe care o placi sa va cunoasteti sa va imprieteniti s o fata te place atnci cand se uita la tine(poate chiar mai insistent), cand iti zambaste asa cu nu o face oricui...nu stiu exact care e problema dar poate nu ai intalnit persoana potrivita mai cauta si o sa gasesti nu stiu daca te-am ajutat cu ceva Succes
Pai. Vezi si u ce fata iti place foarte mult din clasa din scoala. si cand treci pe langa ea zambestei. Dpa un timp ii spui buna. Dupa o perioada intamplator o intrebi " Crezi ca as avea o sansa sa-mi dai id-ul tau ". Si tot asa. si daca vorbiti si pe mess si fata in fata. este foarte bine incearca sa i faci complimente. De genl " cand ma uit in ochii tai simt ca nu.mi mai trebuie nimic alt ceva" ( bine asta merge in cazut in care esti impreuna cu ea si dupa replica asta poti sa o saruti ) Si incearca sa.ti invingi temerile "nu te mananca nimeni "
Si eu am fost speriata. Prima mea intalnire a fost un dezastru complet SI DE ACEEA TE SFATUIESC SA SCAPI DE ACEASTA TEMEREE
Succes:*
Man te ajut eu cu ce vrei, baga id-ul asta tofenimarius, si iti dau sfaturi...am experienta mai nou nu umblu cu fetele numa vreo 4-5 zile ca ma plictisesc de nu optin ce vreau)