Mama mai aveam putin si adormeam Lunga poveste, Pai e doar o copila asta reiese din ce sppui tu, si oricum esti mic, Vezi tu la liceu povesti de amor
Asa este in viata, cel ce iubeste sufera iar cel iubit isi bate joc... dupa parerea mea eu cred ca nu te merita. Incearca sa gasesti alta fata de care sa te indragostesti si sa lasi cealalta iubire in urma...nu uita, mai sunt fete pe pamant iar fata de care te-ai indragostit nu va fi ultima
Ceva asemanator am patit si eu, tot p mess i'am spus ca o plac, doar ca nu a spus nimanuc ca o plac si dupa 1 saptamana mi-a trecut... eu nici nu am vrit sa fiu cu ea am vrut doar sa stie ca o plac si acum ne intelegem foarte bine...la tine e mai complicata situatia nu prea stiu ce sa iti spun dar odata cu liceul nu o sa o mai vezi atat de des si o sa o uiti...
N`ai citit tot. Eu am scris ca i-am spus acum un an si a zis ca nu ne potrivim. Dar acum iar mi-a intrat la "corason".
Eu iti spun sa incerci sa nu mai vorbesti cu ea. adica sa mai vorbesti dar nu asa de mult. ai sa vezi ca probabil ce-a de-a doua ei fata va reveni. In fine. Incearca sa nu te mai gandesti la ea. Si apropo, cateodata nu tine. Nu ii poti ordona inimii.