| Jhonny312 a întrebat:

Sunt baiat, am 18 si am o cunostinta, femeie de 30 si ceva de ani(o prietena-este o poveste lunga)m-am imprietenit cu ea(este de mentionat faptul ca este prietena buna cu mama) si mai venea pe la noi si astfel m-am imprietenit cu ea si am inceput sa ma duc pe la ea(m-am atasat sufleteste de ea). Dupa un timp am luat-o in brate, pe la spate si mi-am atins penisul de fundul ei,de foarte multe ori,cateodata o trageam si in poala la mine, iar penisul meu se scula rapid impungand-o in fund sau in picior(vreau sa spun ca se ridica odata ce ea se lipea de organul meu, iar asta nu o data ci de mai multe ori). Acum intrebarea este ea il simtea sau nu? Altfel nu-mi explic de ce nu avea nici o reactie, iar ea la randul ei se aseza singura in poala la mine.Please help me! Simtea sau nu penisul la ea in fund? Nu stiu cum se simte si de aceea intreb sau daca se simte.

33 răspunsuri:
| Mussette a răspuns (pentru PsihoSex):

Ce frumos... 8. > :-

| Mussette a răspuns:

A simtit, de aceea se tot aseaza, doar ca e femeie versata cat de cat, nu se mai rusineaza, stie ce vrea. Acum iti ramane doar sa stii cum sa continui.winking

| Mugur a răspuns:

Un update nu ar strica, zic. laughing