| incepator123 a întrebat:

Sunt baiat, am 21 ani si nu am sarutat cu limba nicio fata pana acum. In prezent sunt intr-o relatie dar fata e cu 2 ani mai mare ca mine, nu stie ca eu nu stiu si tot vrea sa o sarut dar eu nu stiu cum. Ce sa fac va rog? Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

Problema ta nu este sarutul cu limba- ci lipsa increderii in tine (parerea mea). Crezi ca vreun barbat s-a nascut sarutand sau mai experimentat decat altul? Nu! Acestea se dobandesc in timp. Acum, eu nu stiu statusul relatiei voastre, dar, in principiu noi, femeile, ne dorim cel mai mult sa fim intelese si iubite, sa comunicam si sa avem un partener cel putin egal ca evolutie. Acum, problema nu este ca nu cunosti. Tu trebuie sa te descoperi pe tine. Cum ai putea sa stii ce ii place ei, daca nu stii ce iti place tie?
Asadar, ia-o incet. In primul rand, intre voi exista chimie, atractie, dorinta? Simti ca te atrage, ca o doresti, sau pur si simplu iti doresti sa ai cu cine discuta? Sunt lucruri foarte diferite. Daca exista atractie intre voi, e fooooarte bine. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori, in astfel de situatii lucrurile evolueaza de la sine.
Stii. filmele prezinta oarecum eronat aceste situatii. Da, e adevarat ca vrem sa simtim un barbat langa noi, dar sa stii ca e foarte dulce cand stii ca el e novice, mai ales daca esti mai mare. :D
Daca ea nu s-a prins inca, ceea ce e putin probabil, incearca sa creezi o legatura profunda. Sa va apropiati.
Nu sari pe ea, ia-o pas cu pas. Un film, o masa, o discutie, apropiere fizica, apoi sarut. Fi natural. Fi tu. Nu-ti fie frica sa fi tu, pentru ca nu te-ar place. E o prostie.
Ca idee- chiar aseara am vazut un film bestial pe tema asta- http://www.cinemagia.ro/filme/how-to-fall-in-love-589508/ (aici ai denumirea, poti sa il cauti, chiar sa il vizionati impreuna, o pregateste de idee). Atunci cand te apropii de cineva, drag, in mod natural, se intampla o chimie speciala, ceva de la sine inteles. Nu mai stai sa te gandesti ce tehnica trebuie sa folosesti, sau cum- pur si simplu se intampla. Si e frumos.
Dar pentru asta (trebuie sa vezi filmul) ai de parcurs mai multe etape- vezi cine esti si ce iti place, iar in final, ca regula de aur, asculta-ti mereu inima si fii sincer cu tine. Asa vei atrage in viata ta persoana ideala pentru tine.

| incepator123 explică (pentru GeorgiV):

Suntem apropiati, ea ma place si eu o place deja au trecut 5 zile si eu nu m-am sarutat cu ea. Ce sa fac? Sa ii spun direct ca nu stiu si sa ma invete? Imi e sa nu rada de mine si sa ne despartim...deja cred ca s-a cam prins dar vrea sa creada ca glumesc.

| GeorgiV a răspuns (pentru incepator123):

Daca au trecut 5 zile nu e chiar asa de rau... E ok. In primul rand nu te stresa asa de mult. Stiu ca pentru voi e foarte important sa fie totul,, profi", dar crede-ma ca va fi atata timp cat esti natural. Creeaza o atmosfera relaxata, romantica, povestiti, apropiati-va, si cand vei simti ca se apropie momentul fa ce simti- nu trebuie sa,, ii bagi limba in gat" (parerea mea) cum am vazut ca ai fost sfatuit de unii (nu de alta, dar eu de as fi in locul ei si ai reactiona asa ti-as trage una de nu te vezibig grin), ci stai mai aproape de ea (daca e de acord, ea iti va da semnale, nu se va da inapoi, va zambi, te va aproba, se va apropia si ea de tine), preia initiativa (daca te lasa, din nou- daca vezi ca da inapoi, acorda-i spatiu), veti fi foarte aproape, iar atunci sarut-o usor (pe buze), fi caaaaaalm (e foarte important) si atent pe ceea ce faci (nu grabi lucrurile), apoi... jucati-va (e simplu, vei simti ce sa faci pe moment, si cel mai probabil ca si ea te va ajuta).

19 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,te poate complexa ideea asta.
Am o propunere pentru tine,cauta pe you tube tutoriale "how to kiss" si vei gasi toate stilurile posibile de saruturi,daca ai stomacul sensibil,vezi ce-ti alegi.
Nu e o solutie,dar e mai mult decat nimic, cel putin te inspiri.
Deci, you tube,"how to kiss", eventual "with tongue", este ceea ce cauti!
Spor!
happy

| Zenithf a răspuns:

Ca sa prinzi ideea, uita-te pe youtube, cauta videoclipul Demon - "You are my high".
Si ai grija, misca-te repede, ca fatuca nu asteapta. Daca nu o saruti, isi inchipuie ca nu vrei asta (si mai rau, ca de ce nu vrei asta? nu o iubesti, nu-ti place mirosul ei, ai stomacul sensibil, cum a zis greece12), se intristeaza si apoi iese rau.
Ce i-ai mai facut pana acum? Gatul, urechile, buzele, pleoapele samd. Cauta sa o descoperi.

| Zenithf a răspuns:

No bine, da' tipu' din dreapta era tare faina... adica, am crezut ca-i fata. Da' sa stii ca tare m-ai spariet. :-o

| Zenithf a răspuns:

Pardon, din stanga. laughing
No, am si dat cu stangu'n dreptu' acuma?

| Alexandru0007 a răspuns:

Ia-o usor..nu te grabi.o sa poti

| eugenl a răspuns:

Totul va veni de la sine. Ai incredere in tine si in instinctele tale. Daca tu nu stii las-o pe ea.

| neutrino a răspuns:

Spune-i adevarul, cere-i ajutorul si ea va fi incantata sa te ajute.

| MiruD a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, nu cred ca va rade de tine, daca ii vei spune ca nu stii sa faci asta.
Daca nu ai mai avut relatii sa saruti, de unde era sa inveti?
Pupai pisica? big grin
Asa ca eu iti propun sa ii spui.winking

| contαbαndonαt a răspuns:

E doar un amarat de sarut, schimb de flegme, daca vrei sa-i spui asa, ce mare lucru? Doamne, cati complexati, n-am pomenit...macar de aveai un motiv real pentru care sa te simti asa.

Răspuns utilizator avertizat
| SebastianCMT a răspuns:

Poti cauta pe net cum se saruta. Nu e chiar asa greu. Trebuie doar sa vrei.

| Chimied a răspuns:

Spune-i ca nu ai mai facut asta pana acum si o poti ruga sa te invete.

| HPPJATO a răspuns:

Nu tuturor fetelor le place sarutul frantuzesc (cel cu limba). Eu zic sa incerci un sarut clasic, dar lent si lung. Incearca sa o saruti cat mai poti pentru ca e clar ca fata nu mai vrea sa astepte. Ea vrea sa fie intr-o relatie cu tine, dar vede ca tu eziti. Orice are un inceput. Incearca ce ti-am spus si vezi cum reactioneaza. Daca ii place poti cauta mai multe variante de sarut.

| Asiris23 a răspuns:

Hm. Eu am 13 ani si am avut acest sarut tongue
Pai, frate nu trebuie sa fie nici o jena daca ii spui ca n-ai avut primul "french".
Ea te va ajuta, te va indruma, si serios. Si mi-e mi-a fost foarte frica de acest sarut, si nu e deloc greu oh go on
Fii dragut si tandru, o data ce uniti buzele totul va veni de la sine! Deschideti gura si bang limbile se invart una in jurul alteia. tongue Bafta! Funda?

| Constantin_Andreea_1998 a răspuns (pentru Asiris23):

Bravo Dani!
Nici nu stiu de ce unii oameni se complica atata! WOW, stire noua acest baiat nu a mai lins o fata! laughing
Pana si eu stiu cum se face, si nu a fost nicio jena cand "un baiat" mi-a zis ca nu stie cum sa sarute cu limba!
E foarte simplu, nu am nevoie de Ytb, ca sa sarut sau ca sa fac... big grin

| anomis11 a răspuns:

I.ai spus ca nu ai mai sarutat pana acum o fata? presupun ca nu!
Este foarte simplu...
Alege un moment in care sa fiti doar voi doi si lasa.te dus de val...
Saruta.i usor buzele tandru, apoi atinge.i limba cu a ta, usor, cu miscari fine.haide ca nu.i greu de loc.bafta!

| incepator123 explică:

I-am cam zis ca nu stiu si sarut dar ea crede ca eu glumesc nu stiu ce sa fac. M-am uitat pe youtube, m-am documentat dar cand trebuie sa o sarut ma sperii si ii dau un pupic scurt pe gura... sa ii spun ca nu stiu cum se face si sa ma indrume? Ea a avut foarte multe relatii si imi e sa nu rada de mine si sa ne despartimsad