| Robert_Roby_2003 a întrebat:

sunt băiat și am 14 ani, mă masturbeaz din când în când și am observat când am penisul în erecție nu pot sa decalotez penisul când trag sa îl "belesc" mă doare acolo unde este "ata". Ps. Nu am fimoza, atunci când penosul este în stare fleasca îl pot decalota și chiar îl pot "beli" mai jos de "cap". Ps sunt virgin. Cel mai bun răspuns îl dau fundă

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Afectiunea denumita FIMOZA se manifesta/exista in cazul in care NU se poate efectua/realiza DECALOTAREA penisului aflat in ERECTIE. Doar in cazul in care fimoza este de gradul IV, apare imposibilitatea de a decalota penisul aflat in stare flasca (fara litera "e", adica moarta). Probabil ca in cazul tau penisul iti este afecta deo fimoza de gradul II sau III, insa acest lucru il poate stabili doar medicul urolog. Un barbat matur alcarui penis nu a fost tratat si ramane cu o fimoza cronicizata, NU poate spera sa aiba o viata sexuala activa si normala. Multa sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai fimoza si in curand nu vei mai putea urina, iar penisul nu va mai putea creste din cauza acestei rpobleme.
Solutia este incizia pielii, ca sa elibereze penisul sa poate creste normal si sa poti urina, in timp, sa poti face sex chiar.

Bineinteles ca esti virgin, ca oricum nu vei putea avea sex niciodata daca nu rezolvi fimoza!