| uzzykidu1 a întrebat:

.sunt baiat si am 16 ani..acum o zi am incercat sa dau capul penisului afara ..mai bine zis ca un fel de circumcizie, l-am dat si a ramas blocat ..eram in erectie...a ramas blocat..si dupa mi-a aparut o mica umflatura dupa cap. Ce poate sa fie? E nedureroasa, dar vreau sa nu mai fie acolo si sa fie capul inauntru. Ce trebuie sa fac?
Tin sa zic ca sunt in Anglia si mi-e cam frica sa ma duc la doctor aici.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa mergi cat mai rapid pentru a fi consultat de un medic urolog. Penisul tau este afectat de fimoza si prin incercarea ta de a-l decalota ai reusit sa ajungi in situatia mult mai grava adica de parafimoza, care practic reprezinta "gatuirea" penisului de catre inelul fibros existentin capatul extrem al preputiului. De obicei este nevoie de o interventie chirurgicala minora de sectionare a respectivului inel. Fuga cat mai rapid la medic deoarece situatia se poate complica si risti sa ramai fara put(z)a. big grin Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Cat mai repede la medic. Bafta

| mihai69 a răspuns:

Circumcizia se face doar cu bisturiul. Ce ai făcut tu se numește „decalotare", iar pățania cu „blocarea" se cheamă „parafimoză" și deși poate părea amuzant, e o problemă serioasă o urgență medicală (doar în cazul că organul a rămas cu glandul expus, fiind imposibilă tragerea prepuțului la loc, peste el).
Dacă îți iubești penisul, mergi imediat la medic!

| uzzykidu1 explică (pentru mihai69):

Apai fix asta mi s-a intamplat..numai se da prepuțu la loc peste el din cauza umflaturii aleian...dar asa dacaa n ar fi s-ar da

| XSmokerxx a răspuns:

Nu mai fi **** si trage pielea deasupra cat mai repede ca se sufoca ****. Sau du-te la medic daca vrei sa se joace el

| uzzykidu1 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, acum s-a dat singur la loc azi dimineata si sunt in regula.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru uzzykidu1):

Daca s-a dat la loc, adica a revenit nu inseamna ca totul s-a rezolvat de la sine si cu asta gata ai scapat definitiv. S-ar putea sa se repete exact in timpul unui act sexual sau chiar in timpul somnului. Modul de a rezolvarea definitiv afectiunea ti-o va explica medicul urolog, trebuie sa intelegi ca doar procedand asa vei reusi sa ai o viata sexuala activa normala. Multa sanatate!