Pai cred ca numai te iubeste mai rau ca o vei pierde in curand, de cat timp esti cu ea?
Am spus acolo de 2 luni.
Ea spune ca ma iubeste. e genul de fata care daca se intampla ceva iti spune, daca nu te mai iubeste iti spune.
A patit ceva in trecut cu un fost prieten, a suferit mult, dar a zis ca a trecut peste si ca daca s-ar intampla ceva ar spune. Dar ..nu stiu ce sa mai spun .
Deci raspunsul este de 2 luni
Nu îi mai spune ce nu-ţi convine. Arată-i şi tu că o iubeşti, alint-o, comportă-te exemplar şi vezi dacă observi o schimbare.
Dacă nu obersvi nimic bun, vorbeşte foarte, foarte serios cu ea. Roag-o să fie serioasă, să-ţi spună adevărul, ce se întâmplă cu ea, dacă a intervenit ceva sau cineva în viaţa ei.
Ai nevoie să ştii toate astea. Dar, nu dramatiza, nu îi reproşa nimic, altfel se ajunge la ceartă, nu la o discuţie serioasă şi calmă.
Poate trece printr-o perioadă mai dificilă şi nu vrea să îţi spună pentru a nu te îngrijora.
Ai spus că, e o persoană directă care spune ce are de spus. Dacă sentimentele pentru tine s-ar fi degradat, ţi-ar fi spus.
Numai bine!
Ar trebui sa porti o discutie serioasa cu ea, cel mai mult intr-o relatie ajuta comunicarea dintre parteneri.
Daca nu stii sentimentele ei sincere, nu ai cum sa o scoti la capat.
Probabil nici ea nu stie ce vrea, e imatura. Indiferenta intervine din diverse motive, cum ar fi diminuarea interesului fata de tine, fata de ce e intre voi.
Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i tot ce gandesti nu tine in tine pentru ca mai rau iti faci... spune-i ca nu vrei sa o pierzii ca tii foarte mult la ea, spune-i ca o simti indiferente... bafta!