| socmenge a întrebat:

Sunt baiat si am o relatie de doua luni.
La inceput, toate cele bune. eram cel mai fericit..si povestea a continuat asa pana a inceput vacanta de iarna, a plecat in alt judet,unde pleaca in fiecare vacanta. Se enerveaza foarte repede pe mine cand discut ceva din relatia noastra care nu imi convine,mi se pare ca e indiferenta, ca ii este indiferent daca e cu mine sau fara mine. Imi spune ca ma iubeste, dar imi arata contrariul,ii spun ce ii spun, pare sa nu o deranjeze deloc ce ii spun, ca nu imi convine ceva. Simt ca sunt un gunoi, un nimeni pentru ea. In 2 luni credeti-ma ca o iubesc foarte mult, parca au trecut 2 ani. Zilele trecute a zis ceva de despartire pe urma imi spunea ca s-a enervat foarte tare si a fost la nervi, dar daca ne desparteam aia era, viata mergea inainte etc. Cum am spus, nu vad sa o intereseze de relatia noastra.
Credeti-ma, chiar nu stiu ce sa fac.o iubesc tare mult. Vreau sa fiu si eu indiferent si alte chestii, dar chiar nu pot. stau toata ziua si ma gandesc la ceva ce nu merita...am ajuns ca un prost.
Voi ce ziceti.? Scuze daca sunt greseli gramaticalehappy.
Va multumesc

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai cred ca numai te iubeste mai rau ca o vei pierde in curand, de cat timp esti cu ea?

| socmenge explică (pentru RAY):

Am spus acolo de 2 luni.
Ea spune ca ma iubeste. e genul de fata care daca se intampla ceva iti spune, daca nu te mai iubeste iti spune.
A patit ceva in trecut cu un fost prieten, a suferit mult, dar a zis ca a trecut peste si ca daca s-ar intampla ceva ar spune. Dar ..nu stiu ce sa mai spun happy.

Deci raspunsul este de 2 luni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îi mai spune ce nu-ţi convine. Arată-i şi tu că o iubeşti, alint-o, comportă-te exemplar şi vezi dacă observi o schimbare.
Dacă nu obersvi nimic bun, vorbeşte foarte, foarte serios cu ea. Roag-o să fie serioasă, să-ţi spună adevărul, ce se întâmplă cu ea, dacă a intervenit ceva sau cineva în viaţa ei.
Ai nevoie să ştii toate astea. Dar, nu dramatiza, nu îi reproşa nimic, altfel se ajunge la ceartă, nu la o discuţie serioasă şi calmă.

Poate trece printr-o perioadă mai dificilă şi nu vrea să îţi spună pentru a nu te îngrijora.
Ai spus că, e o persoană directă care spune ce are de spus. Dacă sentimentele pentru tine s-ar fi degradat, ţi-ar fi spus.
Numai bine!

| PsychologistT a răspuns:

Ar trebui sa porti o discutie serioasa cu ea, cel mai mult intr-o relatie ajuta comunicarea dintre parteneri.
Daca nu stii sentimentele ei sincere, nu ai cum sa o scoti la capat.
Probabil nici ea nu stie ce vrea, e imatura. Indiferenta intervine din diverse motive, cum ar fi diminuarea interesului fata de tine, fata de ce e intre voi.

| rihanaaaaaa17 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i tot ce gandesti nu tine in tine pentru ca mai rau iti faci... spune-i ca nu vrei sa o pierzii ca tii foarte mult la ea, spune-i ca o simti indiferente... bafta!