anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si de curand mi-am acceptat orientarea sexuala...adica mai pe scurt sunt gay (acum astept reprosurile si comentariile gen "omoara-te" sau "de ce ai vrea sa fi") si as vrea sa aflu 2 lucruri:1 cum le spun parintilor despre asta
2. Cum cunosc si alte persoane de aceeasi orientare fara siteurile de matrimoniale pentru ca in Pitesti, nu sunt asa zisele cluburi gay si mi-as dori mult sa cunosc si altii ca mine sau sa aflu si conceptiile altora despre acest lucru. Am avut pana acum 2 relatii cu fete ca sa nu fie batator la ochi dintre care doar la una am tinut si s-a terminat prost.
Ps am 17 ani si daca stiti locuri in Pitesti sau macar cateva raspunsuri la cele 2 intrebari. As vrea totusi sa fiu luat in serios fara mistourile de rigoare facute la aceste intrebari. Multumesc anticipat

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Pe net mai poți cunoaște oameni, dar e foarte riscant.
Iar părinților, poate nu e cazul să le spui. Mai ales dacă știi că au o concepție mai degrabă homofobă, la fel cu circa 85% (sau mai mult chiar) dintre români. O să râzi - chiar și printre homosexuali sunt destui homofobi!

| Drimmero a răspuns:

La 17 ani poti spune ca esti gay? Ai zis c-ai avut 2 relatii cu 2 fete, la una ai tinut, pai nu esti gay, mai mult esti cu ideea. '' Sa nu fie batator la ochi'', nu cred in asa ceva, din moment ce esti gay, nu ai sta intr-o relatie cu o fata, e evident acest lucru. Exista destui bulache, sigur gasesti. Pe TPU din cati am zarit, am dat de vreo 3 pe aici, sigur te-ai intelege perfect cu cei de aici. Buba se afla cu parintii tai, dar ei daca te iubesc cu adevarat te accepta asa cum esti, chiar daca o sa te critice. Eu tot ce iti spun este ca e anormala aceasta conceptie a ta despre sexualitate, nu stiu cat de gay esti tu, din moment ce nu ai avut relatii cu baieti, fie ele sentimentale sau intime, iar la 17 ani abia descoperi lumea, tu vezi cum evolueaza gaysmul din tine.

| K0sti a răspuns:

Ba sa-ti dam dracu' o busola ca esti dezorientat rau se pare...

| seth2016 a răspuns:

Buna,

>> cum le spun parintilor despre asta

Poate inainte de a le spune parintilor e bine sa te consulti cu altii de varsta ta care au trecut prin experienta asta.

Poti cauta un forum international.

Poti verifica la accept-romania.ro daca mai au grup de suport sau poti merge acolo pentru consiliere psihologica.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca iti vei strica viata ta si pe cea a parintilor. Esti in Romania nu in Olanda.
Homosexualitatea nu are nimic cu genetica. Se formeaza prin influenta hormonilor si a vietii sociale.
Am citit desore un baiat orb de la nastere si baietii nu se jucau cu el, glumeau pe seama lui. Isi petrecea timpul cu fetele iar mai tarziu a inteles ca ii plac baietii, adica caracteristicile pe care nu le-a intilnit la fete: corpul puternic, vocea groasa, caracterul, penisul etc.
Incearca sa faci ceva barbatesc: fotbal, sala de forta, un threesome laughing
Daca parintii tai sunt mai conservativi nu le spune pana cand.
Am citit ca oamenii sunt bisexuali de la batura, nu te-ai gandit la asta?

| Adrian926a a răspuns:

A fi gay e o problema mintala (nu imi bat joc de tine) dar asa e, nu e vina ta ca esti gay, dumnezeu te-a facut sa ai aceasta problema, sa iti placa barbatii, nu trebuie sa te simti ca ai fi un nimic, oricine are defecte, parintilor nu stiu daca e bine sa le spui sincer eu nu stiu

| 愛日本 a răspuns (pentru Adrian926a):

Nu este o problema mintala, nu mai scoateti rahat pe gura.

| TonySchwann a răspuns:

Poate te pot ajuta eu, dar acum cred ca e mult prea tarziu.

| Maryyus2000 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru ajutor. Am vorbit cu un psiholog si se rezolva problema. A spus ca la sfarsitul consilierilor totul va fi bine.