| Dinuvaly801 a întrebat:

Sunt baiat si noapte pe la 2 am auzit niste shhhh ahh da a. :-(
A fost greu sa uit bag capul sub perna si stau 2 min am vazut ca nu tace atunci ma inervez ma riduc si ma duc la mama si la tata :-) ei dormeau :-).
Ma duc la fratemiu si il vad cu o gagica apropo el are 18 ani si eu 12 asa si il vad cu o gagica frumoasa ca i facea oral atunci ea se ridica imd si el la fel atunci ei se imbraca repede aprolo mama mea si tatal meu nu prea se trezeste repede.
Asa si atunci vine si mama si tata :O ea aude ce se aude asaaaaa si gagica aia se ascunde in dulap si el se baga in plapume si atunci eu inchid lumina si ma pun dupa pat ei zice eh poate e vecini stunci ei pleaca si deschid lumina si iese si tufa aia din dup sie le zic sunteti prosti la 2 noaptea va arde de sex?
Ei se rusineaza. Si i zic lu tufa aia sa plece ca am ceva de vb cu fratele meu □●□ atunci ea pleaca si i spun lu asta de fratemiu ba prostule eu sunt cumine si tu esti nebun la ora asta? Sa vezi ce te parasc si plec si eu. A doua zi ma trezesc si i spun lui mama totul,,.
Si ea zice sa nu fi ramas gravida tufa aia si aud de la frate-miu ca a lasat-o gravida :-)...
Mama la certatttt...
5 ORE CONSECUTIV... MOR. Atunci ea zice tufa zice ca face avort atunci eu am zic nu nu face nimeni avort ca ea a vrut sex neprotejat.
Am vazut si sperma pe jos in noaptea aia unde eram eu ascuns :-( am calcat din nefericire acolo iacccc am mers la baie si mam curatat am uitat sa va spun :-(.nu i-am vazut sa fi facut sex asa normal cred ca i-am prins cand vroia sa termine ei
Ce fac, raman eu gravid ca am calcat in sperma lui? Sunt baiat, nu cred.

Răspuns Câştigător
| YouandI a răspuns:

Povestea asta mi-a dat mindfuck. Mulțumesc!

| Dinuvaly801 explică (pentru YouandI):

E adv am pusi ntrebarea aia la ras dar chiar sa intam
plat

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Slaba gluma

| Violleta2022 a răspuns:

Si tufa s-a tansformat in fufa... si a ramas insarcinata de la oralul care-l facea baiatului... laughing laughing
Mor de ras, de cata prostie poate sa zaca in povestea lui Dinu Vali, care se mai da si drept fetita.

| Hammurabi a răspuns:

Du-te la maică-ta, vezi dacă are tastatură, și dă-i Esc, Esc, Esc de multe ori, poate renunță să te mai nască.

| kandaraki a răspuns:

Esti prost rau!

| ShamelessQboy a răspuns:

Da cu siguranță esti gravid!
Nu iti recomand sa iti mai bagi nasul între fratele tau si iubita lui!

| JustMeForever3 a răspuns:

Da,acum ca ai călcat nu o sa mai rămână fata aia gravidă ci tu. Felicitări, ai salvat-o pe tipa aia, acum o sa te certe pe tine părinții.

| Dinuvaly801 explică (pentru JustMeForever3):

Eati tamp rau xd :-)

| JustMeForever3 a răspuns (pentru Dinuvaly801):

Eu sau tu?

Răspuns utilizator avertizat
| doctorrusen a răspuns:

Eu zic sa vii la mine la cabinet