Nu ma pricep la problemele gay. Nu ati putea incerca sa va intalniti? Vedeti ce si cum in realitate, ca de pe retelele de socializare iti poti face o idee gresita. Dupa ce va intalniti, iei o decizie in cunostinta de cauza.
Relațiile online, mai ales cele „la (mare) distanță" sunt nu doar incerte, ci foarte de multe ori chiar periculoase. Te-ai gândit vreodată că e posibil ca în spatele identității aceleia virtuale să fie de fapt un dezaxat (cu o gândire de tipul celui care ți-a răspuns aici sugerând că ar trebui să fii împușcat) care vrea să „curețe" (no pun intended!) lumea de gay? Sau doar cineva care vrea să își bată joc?
Opinia mea? spune-i tipului că ai găsit pe cineva pe strada ta și că deși ți-a plăcut compania lui, o preferi pe a noului partener așa că nu vei mai lua legătura cu el.
Tocmai pentru ca sunteți în tari diferite a ținut relația atât de mult, relațiile între gay țin foarte puțin și se termină cu scandal. Fa-ți cel mai mare bine și devino straight. Îți spun din experiența ca e foarte mișto.
In raspunsul tau nu este inclus si cuplul sir Elton John si David Furnish a caror relatie dureaza de peste 20 de ani.
Sunt și excepții. Freddie Mercury avea de asemenea o relatie stabila. Excepții e natural sa existe, dar ce am spus e valabil pentru marea majoritate a gaylor. Te salut.
Mi-a parut bine. Sanatate.
De ce gay?!
aaa..va place sa va cantati unul altuia la cimpoiul cu gusa. Am inteles!
Chiar nu inteleg aceasta alegere
Eu zic ca nu trebuie sa fi obsedat de baiatul ala fara ca macar sa il vezi cum e "face to face". probabil ca nu aveti posivilitatea sa va intalniti deci nu cred ca relatia are vcreun rost.
In primul rand ce ai spus tu cu inpuscatul se numeste rasism i-ar in aldoilea rand chiar si gay fiind tot om se numeste si cred ca ar trebui sa va destupati mintile si in Romania nu numai in afara!
Mutubal întreabă: