Sistemul reproducator masculin produce spermatozoizi non-stop. Ideea este ca nu e recomandat sa te masturbezi foarte mult deoarece se spune ca afecteaza anumite sisteme si organe de simt. Se spune ca afecteaza vederea si memoria, dar nu lucrez in domeniu sa iti spun exact daca este adevarat sau nu.
Be smart and take care.
Uiti mai repede, stiu ce zic._.
Poti sa te masturbezi... odata de 2 ori pe saptamana si nu mai des...nu vei pati nimic daca o faci doar 1-2 ori pe saptamana. nu iti vei pierde nimic si nu vei avea nici un fel de problema. toate astea sunt niste chestii prostesti inventate si absurde. m-am masturbat chiar zilnic ani de zile si nu am patit nimic. idea e sa nu exagerezi, ca atunci cand iti vei incepe viata sexuala sa simti acel moment mai intens.
Sperma nu se pierde in caz de masturbare. Sperma este produsa de testicule(co...)daca nu stiai. Poti fi afectat psihic pentru mult timp daca practici indelungat masturbarea.
Ca orice lucru il faci cu limita, o data pe saptamana cel mult, ca nu fiecare din noi gasim o iubita in vremurile astea, masturbarea e o descarcare a dorinteti sexuale ea este foarte buna dar doar cand e necesar si nu in mod obsesiv
Barbatii nu au o cantitate limitata de spermatozoizi. Ei se refac in cicluri de 62 de zile, deci din punctul asta de vedere poti sa te masturbezi linistit. Si gandeste-te logic: daca ai face sex in loc sa te masturbezi nu tot atata sperma ai pierde? Ai mai auzit pe cineva sa spuna ca i s-a terminat sperma?
Si inca ceva, masturbarea in limita bunului simt nu are efecte negative! Plus ca exista anumite tehnici de masturbare prin care poti vindeca ejacularea precocee... Si nici nu afecteaza memoria sau mai stiu eu ce!
Da vei avea probleme, nu ti va scula atunci cand vei fi cu o fata sau vei ejacula foarte repede cand vei fi cu o fata.Inceteaza sa te mai masturbezi si cauta o fata cu care sa intreti relati sexuale.