Eu zic sa nu, pentru ca vei pierde
Si nu vad ce relevanta are varsta mea in discutia asta. Imi mentin punctul de vedere, vezi-ti de joaca, prieteni acum, mai incolo o sa iti bati capul si cu fetele.
Mie imi e dor sa stau sa bat mingea pe strada(desi stiu ca nu se mai practica in ziua de azi), sa alerg pe strada, sa merg cu bicicleta...sunt lucruri pe care le pierzi(si multi o fac) din dorinta de a creste...Ei bine, nu e prea frumos sa cresti.
Tu, in clasa a 2-a vezi-ti de alt ceva, lasa dragostea.
NU va mai grabiti sa cresteti...in clasa a 2-a du-te pe afara si joaca-te cu prietenii, lasa fetele in pace.
Dar si tu pun pariu ca nu ai 18 ani!
Iti dau funda nu pentru ca e adevarat si pentru ca este un raspuns frumos
AJUTOR! maine e sfantul valentin! si sunt baiat! ajutor! funda un joc misto si contul meu de nivel 22 la metin 2
Eu zic sa nu, pentru ca vei pierde
Si nu vad ce relevanta are varsta mea in discutia asta. Imi mentin punctul de vedere, vezi-ti de joaca, prieteni acum, mai incolo o sa iti bati capul si cu fetele.
Mie imi e dor sa stau sa bat mingea pe strada(desi stiu ca nu se mai practica in ziua de azi), sa alerg pe strada, sa merg cu bicicleta...sunt lucruri pe care le pierzi(si multi o fac) din dorinta de a creste...Ei bine, nu e prea frumos sa cresti.
Lasa dragostea pentru. mai tarziu. esti de abia in clasa. a 2 a mai ai timp destul pentru. dragoste du-te si joacate cu papusile si construesteti un viitor daca de la varsta asta incepi cu asa ceva mi-e frica sa vad cum vei ajunge mai tarziu
Te omora fraiero! atunci joacate si tu cu baieti de plus! N E S I M T I T O!
Auzi copil facut din laba ai grija pe cine faci NESIMTITA ca singura nesimtita-i maicata ca te-a facut du-te si te-mpusca la ce minte de tampit ai