| 0anaLovesHIPHOP a întrebat:

Sunt constienta ca raspunsurile voastre nu vor indica exact adevarul, de fapt, nimeni nu are cum sa stie adevarul, insa mai am si eu nevoie de o opinie. Am un amic, care este cel mai bun prieten al iubitului prietenei mele. *Suna ciudat, stiu, dar n-am gasit alta formulare.*Si cand iesim de la liceu, mai ramanem 15-20 de minute in parc, si ei raman singuri, si eu stau de vorba cu tipul respectiv. Ne intelegem bine, insa chestia ciudata e ca el de fata cu prietena mea si cu iubitul ei zice ' Aa, daca s-ar fi imbatat Oana ei i-as mai fi dat sa bea' sau ' Ea vroia geaca mea, 70% nu i-as fi dat-o, 30% da' sau ' N-a avut tupeu sa recunoasca ca i-ar fi placut sa ia o cina romantica in hotelul X ' sau ' M-a inebunit de cap, nu-i mai tacea gura - cand de fapt nu scosesem niciun cuvant, ma jucam pe telefon. Iar pe mess, cand am dar cartile pe fata, si l-am intrebat, ****, ce impresie ti-ai facut despre mine. el a zis ' ca sunt ambitioasa foarte de treaba, calculata, stiu cand sa ripostez, si sufletista'. Chestia ciudata e. de ce in spate zice chestii nasoale, si in fata mea n-are sange-n **** sa recunoasca? Ma frapeaza, voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hm de multe ori multi se ascund in fara unei masti sau au mai mult curaj in public iar cand raman in fata unei fete devin mielusi...rup din energia si vitalitatea lor pe care o aveau cand erau mai multi de fata! E un aspect care se poate indrepta, trebuie sa ai rabdare, sa-l ajuti sa comunice daca simti ceva pentru el! multa bafta!

| 0anaLovesHIPHOP explică (pentru superdorex):

Eu pur si simplu nu-l inteleglaughing, adica si eu sunt o fire de neinteles, dar ce motiv ar avea sa-mi zica mie ca si-a facut o parere buna despre mine, iar in fata prietenei mele cea mai buna, sa zica lucruri de genul.Nu stiu cum nu s-a gandit ca ea avea sa-mi zica mie.

| superdorex a răspuns (pentru 0anaLovesHIPHOP):

Asa este...sunt unii care nu gandesc cu. capul!laughing astia sunt o parte din barbatii din ziua de azi!laughing

Si prietena mea mai si zicea sa incerc sa-l cuceresc, ce sa cuceresti c*aie ca n-am pic de incredere in el

Da, nu te impacienta sa stii baieti sunt slava domunului! Putini insa stiu ce vor de la viata, asta e mai grav! Iar tu pari o fata speciala si sunt sigur ca va iesi el si FAT FRUMOS calare pe cal pentru a te cuceri pentru ca meriti sa ai un baiat la fel de special! pa si ai grija de tine da?

Multumesc pentru sfat, si tu sa ai grija de tine!

Ok. cand mai ai nevoie de un sfat ma gasesti aici, experienta vietii mele te va ajuta! Sunt sigur de asta si eu as fi vrut sa am cui cere o parere cand eram ca tine, dar din pacate erau alte vremuri! Ti-am trimis o cerere si de prietenie, sa ai o zi superba ca tine pa!

| FlorinBv_7630 a răspuns:

Salut, poate nu are curaj sa zica ce crede despre tine in fata sau de fata cu iubitul prietenei tale.Eu te sfatuiesc sa cauti baieti care au curaj sa iti zica in fata ce crede despre tine.Bafta happy

| gyny22bug a răspuns:

Poate ii drag de tine si vrea sa para el smecherul din conserva in fata lor