| FuckOffM8 a întrebat:

Sunt cu iubita mea de 1 an de zile, o iubesc foarte mult, doar ca de ceva vreme nu ma mai prea simt atras fizic de ea, doar ca nu as vrea sa ma despart de ea din cauza asta. Ii iubesc personalitatea, doar ca nu ma mai atrage prea tare fizic. Nu stiu ce sa fac pentru ca sunt stabilit in Olanda si ea este olandeza, iar daca ma despart de ea nu as vrea sa ma intorc inapoi in tara. PLEASE HELP!

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Aha,ce interesant,nu vrei sa te desparti de ea ca-i iubesti personalitatea apoi zici ca daca te desparti te intorci in tara,deci cam te gandesti sa o lasi dar in mare parte te impiedica faptul ca nu ai cum sa mai ramai in Olanda.

Ce vrei sa iti spunem noi?
Imagineaza-ti ca faci sex cu Megan Fox.

De ce nu mai esti atras?
Te ai plictisit? Sau s-a schimbat ea? (ingrasat, bla bla)

Apuca-te de sala si ia-o si pe ea, ca ti-e urat singur, daca o sa isi lucreze corpul si o sa aiba un fund lucrat, niste picioare lucrate si niste kg date jos o sa ai erectie de cal iar.

O seara buna.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca te desparti de ea trebiue sa vi in ro?

| FuckOffM8 explică (pentru RAY):

Da pentru ca m-am mutat cu ea

| RAY a răspuns (pentru FuckOffM8):

Sex faci cu ea man?

| corbulalbrosu a răspuns:

In Olanda in fiecare oras putim mai acatari, exista zeci sau sute de bordeluri de diferite categorii, pentru toate gusturile si mai ales pentru toate... buzunarele. Succes!

| gabriielaaa a răspuns:

Spuiei sa faceți ceva împreună adica sală dacă te face putin gelos poate o vrei înapoi. Dragoste cu silă nu merge. Discută cu ea.

| SugiPulul a răspuns:

Eu zic sa îți dai laba