Ea are 25 de ani la ce scoală mai este la varsta ei? Sau este la facultate sau nu are 25 de ani si este minoră, deci care e adevărul?
Este decizia ei pana la urma, nu ii poti baga banii pe gat.
Ce as face in locul tau daca nu vrea sa iti dea impresia ca profita de tine e sa va intelegeti asupra termenilor in care ii imprumuti banii. Mai exact, daca tu vrei sa-i dai banii sa o ajuti iar ea nu vrea sa para ca profita de tine, propune-i un program prin care sa ti-i dea inapoi, cu rate si tot setul. Asa o sa aiba banii cu care sa isi repare masina sa mearga la scoala iar ea o sa elimine dubiile cum ca ar profita de tine.
Normal ca mi-as fi ajutat prietena financiar daca era nevoie, asa cum as fi avut si de la ea pretentia sa o faca la nevoie fie ca imprumut sau nu, adica sa ne ajutam cu orice e nevoie. Faptul ca nu accepta, aici are o bila neagra, scoala trebuie continuata, sa iti dea dupa aia inapoi, zi asa, si va accepta. E la facultate? Faptul ca dai cu imprumut, aia nu e materialism, si ea ar trebui sa stie asta. Sa accepte, ca banii aia se mai fac, ii da inapoi, dar daca pierde scoala s-a nenorocit definitiv, nu o mai reiei cu una cu doua.
I-am spus si asa ca ii voi da sub forma de imprumut dar imi tot spune ca dupa aia nu o sa mai vreau sa ii iau inapoi si chestii de genul asta si chiar nu stiu cum sa fac sa o ajut ca pierde scoala si dupa aia nu stiu cum o mai poate face pe viitor.
Atunci este alegerea ei, respecta pana la urma si aia este, nu ai ce face, ca daca insisti s-ar putea sa ii faci rau (paradoxal), ca ea vede negativa chestia asta si se va simti prost paaana eventual ai primi banii inapoi, asa e mai impacata cu ea insasi, fiecare cum isi asterne asa doarme, isi asuma decizia, nu e copil de 3 ani.
Sunteți doar de 4 luni împreună, e frumos ca vrei sa o ajuți, poate o vei face dar cu sume mai mici, totuși cred ca ea judeca bine ca își dorește sa se descurce singura