Da-i viteza si treci la urmatoarea.
Daca continui asa o sa capeti o mare experienta in femei curvistine si inima de baiat ranita succesiv ani de-a randul.
Daca vei cauta alta si alta si alta pana o vei gasi pe EA aceea care sa te merita si reciproc, in curand vei avea o bogata experienta despre cum se gaseste si se pastreaza fetele care merita.
Alege!
Ea oricum a alea: Nu tu! Altii!
Voi doi nu aveti o relatie in sensul corect al cuvantului. Este o pierdere de timp din partea amandurora, din motive puerile.
Buna! Stii s-au intamplat foarte multe in relatia voastra, si e normal sa numai fie ca la inceput, certurile si plecarea ta probabil au distrus relatia voastra.
Trebuie sa fiti sinceri cu voi si sa aveti o discutie serioasa, in sensul in care daca amandoi mai doriti relatia asta.
In cazul in care ea numai vrea, mai bine o lasi libera pentru ca oricum nu va merge daca ea nu vrea.
In cazul in care amandoi vreti relatia asta, trebuie sa aveti multa rabdareee, si mai ales trebuie sinceritate.
Cucereste-o cu gesturi mici [ flori, mesaje dulci, plimbari, cadouri micute si finute], fii tandru si dulce cu ea! Mult succes :*
In primul rand te felicit pentru relatia voastra de aproape 2 ani.Eu zic ca ar fi bine sa petreceti o zi numai voi 2, pentru reacomodare sau ceva de genu...trebuie sa isi aminteasca de ce tine la tine.Eu una consider ca daca te iubeste cu adevarat o sa inteleaga ca ii esti alaturi si puteti trece impreuna prin perioada asta mai ''dificila''.Fa-o sa se simte speciala! Sper sa te ajute raspunsul meu .