Poate nu te mai place asa rau acum ca te cunoaste. Poate vede ca nu va merge.
Sau poate ii e rusine de tine, in sensul ca daca ar incerca sa faca primul pas spre un sarut, sa nu o refuzi.Sau poate nu stie sigur ce simti pentru ea, tocmai d-aia isi pune prietenii sati adreseze diverse intrebari.
Mai bine vorbeste cu ea, spune-i ce nelamuriri ai si dupa reactia ei iti vei da seama daca minte sau nu.
De placut mai putin, nu cred ca poate fii vorba deoarece nu a fost niciodata mai calda. Prietenii ei, mai ales 1 cu care ma inteleg si eu bine mi-a spus ca ma iubeste mult, si ca era foarte abatuta cand plecam (Suntem la o oarecare distanta unul de celalalt). Daca vorbesc cu ea si ii spun nelamurirea mea risc sa ii dau ocazia sa fie falsa, adica sa fie mai calda cu mine doar pentru ca i-am spus. Puteam sa-i zic si unui prieten de al ei dar e aiurea sa nu faca ce simte, doar ca i-a spus cineva. Multumesc pentru raspuns.
Spune-mi, te rog, cati ani ai si ce legatura are problema ta cu aceasta sectiune.
Poate a suferit mai demult si ii e frica sau e mai timida ca nu a avut pana acum prieten...